Antena Meniu Search
x

Sezonul de schi din statiunea Paltinis s-a incheiat cu un concurs spectaculos

Distractie pe cinste, la munte! Schiorii s-au intrecut pe zapada si pe apa, intr-un concurs de senzatie in care invingatori au iesit spectatorii. A fost o cursa de rezistenta, cu baie la -4 grade, dar si una de imaginatie.

Vezi și

La -4 grade Celsius, baia in aer liber devine sport extrem, iar la Paltinis s-au gasit zeci de pasionati. S-au dat cu schiuri si snowboard-uri pe zapada si pe piscina de la capatul partiei.

Cu camera video pe cap, un concurentrepeta dansul victoriei. El a trecut cu bine. Altii nu au fost la fel de norocosi. Au dat costumul de schior pe pantaloni scurti, ca sa le fie baia mai usoara.

Ca un Superman pe zapada, un schior coboara cu viteza pe partie. Nu zboara peste piscina, ci se scufunda spectaculos. Si totusi, se ridica invingator.

Un concurent si-a luat un sutien ca sa-i dea curaj.

Spectacolul din Paltinis a continuat cu o cursa a ambarcatiunilor trasnite. Un excavator galben aluneca pana la piscina, dar nu se dovedeste amfibiu.

Pentru un alt concurent, doi dragoni din carton nu sunt de-ajuns sa-l duca pana la apa. Colegii lui il mai imping o data, dar fara succes.

Concursul a fost preluat din Austria. Se numeste "slide and freeze", adica "aluneca si ingheata". Exact asta au facut cei 27 de participanti.

Cu viteza, au coborat pe partie si turistii de la Harghita Bai. Nu au avut ambarcatiuni amuzante, dar au avut "snowtubing". O coborare costa doi lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Sezonul de schi din statiunea Paltinis s-a incheiat cu un concurs spectaculos