Antena Meniu Search
x

Familie cu doi copii care se întorcea de la moaștele Sfintei Parascheva, salvată ca prin minune dintr-un cumplit accident

O familie cu doi copii a scăpat ca prin minune din cumplitul accident de la Unțești, Vaslui, produs duminică, și în urma căruia un tânăr de 19 ani a murit, iar altul se zbate între viață și moarte.

O familie cu doi copii a scăpat ca prin minune din cumplitul accident de la Unțești, Vaslui, produs duminică, și în urma căruia un tânăr de 19 ani a murit, iar altul se zbate între viață și moarte.

Trei autoturisme au fost implicate în accidentul produs pe Drumul European (DE) 581, la intersectia cu DJ 245 D, în zona localității Unțești.

O betonieră, condusă de un bârlădean de 64 de ani, a lovit în plin un autoturism Dacia Logan aparținând unei firme de curierat din București, în care se aflau doi tineri, unul de 19 ani, pasager, și șoferul de 21 de ani.

În urma impactului, mașina de curierat a fost proiectată pe contrasens și s-a izbit de un autoturism marcat Hunday, înmatriculat în Constanța, în care se afla o familie din Medgidia.

Pe acelaşi subiect

Cei doi părinți și copiii lor, un băiețel de 5 ani și o fetiță de 6 ani, se întorceau de la Iași, unde participaseră la pelerinajul la moaștele Sfintei Cuvioase Parascheva.

Familia stătuse doi zile la Iași, fiind cazați la un hotel, iar acum se întorceau acasă. După accident, mama mulțumea încontinuu Sfintei Parascheva că au scăpat cu viață, scrie vremeanoua.ro.

Printr-o minune, niciunul dintre ocupanții Hunday-ului nu au suferit răni grave, în ciuda impactului violent cu mașina condusă de tânărul de 21 de ani, care s-a și răsturnat.

Tinerii au fost scoși din masină de echipele de descarcerare, fiind transportați în stare gravă la spitalul din Bârlad.

Mădălin Secăreanu, un tânăr de 19 ani din Suletea, a murit în ciuda eforturilor medicilor de a-l salva.

„Acesta a venit în șoc post traumatic, fractură de bazin, ruptură de splină, fracturi costale, pneumotorax. Practic rănile suferite erau incompatibile cu viața”, a declarat Adrian Gheorghiu, purtătorul de cuvânt al spitalului din Bârlad.

Șoferul de 21 de ani, din Bârlad, este și el în stare gravă, în timp ce șoferul betonierei a scăpat nevătămat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Familie cu doi copii care se întorcea de la moaștele Sfintei Parascheva, salvată ca prin minune dintr-un cumplit accident