Antena Meniu Search
x

Sfârşit cumplit pentru un bărbat de 47 de ani din Aiud, judeţul Alba

Omul, angajat al unei firme de salubritate, a fost strivit între două maşini. Era în spatele autospecialei, pe scară, când o altă maşină a intrat în depăşire fără să păstreze distanţa laterală corespunzatoare. Victima a murit pe loc

Vezi și

Omul, angajat al unei firme de salubritate, a fost strivit între două maşini. Era în spatele autospecialei, pe scară, când o altă maşină a intrat în depăşire fără să păstreze distanţa laterală corespunzatoare. Victima a murit pe loc.

Martorii sunt şocaţi. Au fost treziţi din somn de o bubuitură puternică. O maşină încărcată cu ciuperci a intrat drect în maşina de gunoi. Victima se afla pe scară. O autoutilitară înmatriculată în judeţul Bihor, la efectuarea unei manevre de depăşire n-a păstrat o distanţă laterală suficientă de mers faţă de vehiculul depăşit şi l-a acroşat cu banda lateral dreapta. Bărbatul de 47 de ani a fost strivit între maşini. Colegul victimei nu şi-a revenit încă din sperietură. Putea să fie şi el mort acum. A avut noroc că era în cealaltă parte a maşinii în momentul accidentului.

Şoferul tirului este cercetat pentru ucidere din culpă. Şi el, dar şi cel care conducea maşina de la salubritate au fost duşi la spital pentru recoltarea de probe biologice. Pacientul a fost adus în cursul dimineţii, în jurul orei 6, de un echipaj SMURD. Pacientul prezenta leziuni incompatibile cu viaţa. 10.10 Practic, victima a decedat la locul accidentului.

După accident, traficul în zonă s-a desfăşurat pe un singur sens mai bine de două ore.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Sfârşit cumplit pentru un bărbat de 47 de ani din Aiud, judeţul Alba