Antena Meniu Search
x

Foto Sfârșit cumplit pentru un tânăr de 32 de ani din Cluj. Dan a plecat la plimbare cu motocicleta nașului său şi nu s-a mai întors

Sfârșit cumplit pentru un tânăr de 32 de ani din Cluj care a pierdut controlul motocicletei pe care se afla și s-a izbit violent de un cap de pod. Tânărul, tatăl unui copil mic, a suferit răni cumplite și a murit la fața locului.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 10.04.2021, 19:05

Dan a murit într-un accident de motocicletă produs în localitatea Nires, în Cluj
Dan a murit într-un accident de motocicletă produs în localitatea Nires, în Cluj
  • Accidentul s-a petrecut în localitatea Nires, din Cluj.
  • Tânărul de 32 de ani nu avea permis de conducere.

Totul s-a întâmplat în localitatea Nires, din Cluj, în jurul orei 16:30. Conform polițiștilor, conducatorul unei motociclete, un barbat de 32 de ani, care se deplasa pe DJ 161D, în localiatea Nires, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrand în coliziune cu un cap de pod.

Tânărul din Cluj nu avea permis de conducere

La fata locului s-au deplasat polițiștii, împreună cu un echipaj SMURD, bărbatului fiindu-i aplicate manevre de resuscitare, însă, din nefericire, acesta a decedat.

In urma verificarilor, s-a stabilit faptul ca acesta nu poseda permis de conducere.

Pe acelaşi subiect

O plimbare pe motocicletă i-a adus moartea lui Dan

Potrivit unor surse, bărbatul se afla în vizită la nașul lui. Acolo a văzut motocicleta acestuia și a decis să o ia la o plimbare prin localitate, chiar dacă nu avea permis de conducere. Scurta plimbare i-a fost fatală tânărului de 32 de ani.

Acest articol a fost realizat cu informațiile transmise de reporterul Observator Alex Prunean.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Sfârșit cumplit pentru un tânăr de 32 de ani din Cluj. Dan a plecat la plimbare cu motocicleta nașului său şi nu s-a mai întors