Antena Meniu Search
x

Sfaturi utile pentru cei care merg în vacanţă cu copiii la mare

Plănuiţi o vacanţă cu copiii la mare? Atunci trebuie să fiţi pregătiţi pentru orice situaţie. De la cheltuieli neprevăzute pe jucării, până la pericolul să se îmbolnăvească sau chiar să se piardă pe plaja aglomerată. Pentru toate acestea, există soluţii la îndemâna oricui.

de Redactia Observator

la 03.07.2019, 20:14

Vezi și

Plănuiţi o vacanţă cu copiii la mare? Atunci trebuie să fiţi pregătiţi pentru orice situaţie. De la cheltuieli neprevăzute pe jucării, până la pericolul să se îmbolnăvească sau chiar să se piardă pe plaja aglomerată. Pentru toate acestea, există soluţii la îndemâna oricui. Iată câteva sfaturi utile pentru o vacanţă fără griji. 

Pare că nu e loc de negocieri cu cei mici în vacanţă. Concediul pe litoral poate fi o aventură obositoare pentru părinţi. Pe plajă, trebuie să fie tot timpul cu ochii după copii. Un balon prins la mână i-ar ajuta să stea mai liniştiţi.

Cei care merg cu copiii la mare ar putea înveli bunurile de valoare într-un pampers

"Mă uitam cu privirea unde-i fetiţa pentru că plaja e plină de oameni şi să vezi un balon-două e uşor pe o plajă aglomerată", spune un părinte.

Un alt părinte precizează că "de la recepţia hotelului am primit o brăţară şi am rugat domnişoarele să treacă pe brăţară numărul de telefon. Şi atunci ar şti unde să-i ducă în cazul în care copiii s-au pierdut".

Cât timp vă supravegheaţi copiii, hoţii supraveghează plajele. Aşa că aveţi grijă de obiectele care i-ar putea tenta. Există soluţii surprinzătoare. 

Una din metodele prin care vă puteţi asigura obiectele de valoare precum portofelul, ceasul sau telefonul mobil, este aceea de a le înfăşura într-un scutec. Niciun hoţ nu va fi curios să caute în interior.

Aveţi grijă totuşi, când plecaţi de la plajă, să nu-l aruncaţi! 

Indicat ar fi să luaţi în bagaj jucăriile mai vechi pentru plajă. Astfel, nu mai trebuie să cumpăraţi altele noi de la magazinele de pe litoral, la preţuri duble sau triple. 

Cu siguranţă aveţi acasă jucării gonflabile din anii trecuţi. Economisiţi ceva bani dacă le luaţi cu dumneavoastră în vacanţa de anul acesta. Dezumflate, evident, nu ocupă mult spaţiu în bagaje. 

Când mergeţi la mare, nu uitaţi să puneţi în bagaj şi un recipient cu pudră de talc. Ajută la curăţarea nisipului de pe picioare.

Mai important decât orice: nu exageraţi cu grijile şi nu uitaţi că sunteţi în vacanţă pentru a vă relaxa alături de cei dragi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Sfaturi utile pentru cei care merg în vacanţă cu copiii la mare