Antena Meniu Search
x

Si tu ai o sansa in televiziune cu Intact Media Academy

Succesul incepe cu o sansa. Pentru tinerii care urmeaza Intact Media Academy, sansa poate veni din primele zile de curs. Mihaela Simina este una dintre studentele a carei poveste de succes o puteti citi mai jos.

Vezi și

La 24 de ani, Mihaela Simina a adunat deja in CV reusite cat altii intr-o viata. A terminat Facultatea de Istorie si Relatii Internationale apoi s-a inscris la ' cursurile Intact Media Academy. Inca din facultate, profesorii o sfatuiau sa-si incerce nororul in televiziune.

Recunoaste ca nu visa la un loc de munca pana cand, dupa un curs, trainerul Victor Ciutacu i-a oferit sansa sa dea o proba la emisiunea sa.

Mihaela este redactorul emisiunii „Vorbe Grele". Dupa experienta ultimului an, tanara a devenit mult mai increzatoare in calitatile ei.

Drumul spre succes incepe cu o sansa. Intact Media Academy poate fi sansa ta daca te inscrii la cursuri. Dupa absolvire, poti fi selectat sa lucrezi ca redactor, reporter, prezentator, editor de montaj, cameraman. Poti sa afli secretele fotografiei si ale machiajului, poti deveni mai increzator si poti vedea lumea stirilor cu ochi de cunoscator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Si tu ai o sansa in televiziune cu Intact Media Academy