Antena Meniu Search
x

Un bucureștean a încercat să își înece soția în jacuzzi, la Mamaia, după ce a băut peste măsură

Un bărbat din București s-a îmbătat în timpul concediului petrecut cu soția la mare, în stațiunea Mamaia, și într-o seară a lovit-o pe femeie cu capul de cada de tip jacuzzi de pe balcon, după care a încercat să o înece.

Cornel Preda
de Cornel Preda

la 14.08.2020, 17:04

Un bucureștean a încercat să își înece soția în jacuzzi, la Mamaia
Bărbatul a dat-o pe soție cu capul de cadă și apoi a încercat să o înece - Profimedia Images/ imagine ilustrativă
  • Bărbatul a fost reținut 24 de ore pentru tentativa de omor și va fi dus la Tribunal cu propunere de arestare preventivă.

Mai multe persoane care au văzut scena au intervenit și femeia a fost salvată practic de la moarte. 

Ajuns la București, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore pentru tentativă de omor și va fi prezentat Tribunalului București cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Ce spune poliția

„În ceea ce privește infracțiunea de tentativă de omor, probele administrate în cauză până în prezent au conturat următoarea situaţie de fapt:

În data de 08.08.2020, în jurul orei 00:56, în timp ce se afla pe balconul unui apartament din stațiunea Mamaia, județul Constanța, inculpatul, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a agresat-o fizic pe soția sa, lovind-o cu capul de cada tip jacuzzi aflată pe balcon și ținând-o cu capul scufundat în apă, urmărind astfel să îi suprime viața, rezultat care nu s-a produs datorită intervenției altor persoane.

În cursul acestei zile, va fi sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti în vederea luării măsurii arestării preventive a inculpatului pe o durată de 30 de zile, pentru infracțiunile mai sus menționate.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti – Secţia de urmărire penală şi D.G.P.M.B. – Serviciul Omoruri. La activitățile efectuate pe raza județului Constanța au participat și lucrători din cadrul I.P.J. Constanța – Serviciul de Investigații Criminale și Poliția Stațiunii Mamaia”, se arată în comunicatul poliției.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Un bucureștean a încercat să își înece soția în jacuzzi, la Mamaia, după ce a băut peste măsură