Antena Meniu Search
x

Şi-a făcut focul în sobă, a plecat să cumpere pâine, iar când s-a întors acasă şi-a găsit munca de-o viaţă făcută scrum!

Un bărbat de 67 de ani din Gorj a rămas pe drumuri, în prag de iarnă, după ce locuinţa a fost mistuită în totalitate de flăcări uriaşe.

Vezi și

Un bărbat de 67 de ani din Gorj a rămas pe drumuri, în prag de iarnă, după ce locuinţa a fost mistuită în totalitate de flăcări uriaşe.

Bărbatul doar ce aprinsese focul în sobă. A plecat apoi până la magazinul din sat, iar în urma sa  s-a dat alarma de incendiu în Drăguţeşti.

"M-am dus să iau pâine de la magazin, făcusem mâncarea şi cine a ştiut, vreo funingine pe coş şi pac, dintr-o dată s-a aprin", a declarat Ion Bogdan, proprietarul casei.

Într-o clipă, casa bărbatului a fost învăluită de flăcări uriaşe. Iar până la sosirea pompierilor, panicaţi, vecinii au dat primul ajutor.

"La sosirea echipajelor incendiul se manifesta în interiorul clădirii şi la acoperiş, pe o suprafaţă de aproximativ 30 de metri pătraţi. Proprietarul a fost scos de către cetăţeni, incendiul a fost localizat rapid, nu au existat victime, a declarat Florin Codiță, de la ISU Gorj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Stiri sociale » Şi-a făcut focul în sobă, a plecat să cumpere pâine, iar când s-a întors acasă şi-a găsit munca de-o viaţă făcută scrum!