Antena Meniu Search
x

Si-a omorat strabunica ca sa vada cum e sa iei o viata!

O femeie a cazut fara suflare sub greutatea pumnilor stranepotului ei. In mintea tanarului, diagnosticat cu leucemie, a incoltit un gand criminal, pe care l-a transformat in realitate

Vezi și

A murit de mana unui stranepot. Senin, tanarul de 24 de ani, explica de ce si-a condamnat strabunica la moarte. “Mi-a distrus viata”, a spus acesta. In schimb el i-a luat suflarea femeii. Cu pumnii! Beat a intrat peste ea in casa si a batut-o cu salbaticie. “Prezenta urme de violenta pe corp. Urmeaza sa se faca necropsia, se fac audieri”, a afirmat procurorul Dumitru Croitoru.

Nimic nu i-a pregatit pe politisti pentru ce aveau sa auda din gura tanarului. “Sa vad cum e”. Asa si-a justificat omul crima.

Vecinii batranei ucise spun ca n-ar fi singurul motiv din spatele crimei. Femeia a lasat mostenire casa ei mamei baiatului. Aceasta s-a angajat sa o ingrijeasca, dar dupa ce si-a vazut numele in acte a inceput sa o bata. Iar tanarul a omorat-o fara regrete. Cu doua zile inainte, a fost dus la un control psihiatric dupa ce a ucis cu salbaticie o pisica. Medicii l-au sfatuit sa nu mai fie violent si l-au lasat sa plece acasa.

Pentru fapta sa, a fost retinut 24 de ore, iar astazi va fi prezentat in fata instantei cu propunere de arestare preventiva.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Si-a omorat strabunica ca sa vada cum e sa iei o viata!