Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Dezvăluiri teribile în cazul fetiţei de 3 ani din Bacău, ucisă cu barbarie de unchiul ei. Individul comis crima din gelozie!

O fetiţă de trei ani a plătit cu viaţa pentru nevoia ei de afecţiune. Unchiul în grija căruia au lăsat-o părinţii, când au plecat la muncă în străinătate, a lovit-o şi a izbit-o de pereţi din gelozie, spun sătenii.

de Redactia Observator

la 23.02.2017 , 20:42

O fetiţă de trei ani a plătit cu viaţa pentru nevoia ei de afecţiune. Unchiul în grija căruia au lăsat-o părinţii, când au plecat la muncă în străinătate, a lovit-o şi a izbit-o de pereţi din gelozie, spun sătenii.

Pe Maria, o fetiţă de trei ani, cu părinţii despărţiţi şi plecaţi departe de ţară, au crescut-o rudele. O mătuşă şi un unchi. Cel din urmă a şi ucis-o. Furios şi băut, bărbatul a lovit-o cu pumnii şi a izbit-o de pereţi.

Trupul i l-a ascuns într-un geamantan, după casă. Le-a arătat locul poliţiştilor după ce şi-a recunoscut fapta. 

Vezi și

Maria a fost ucisă în faţa verişorilor lui. O fetiţă de aceeaşi vârstă cu ea şi doi băieţi mai mari, copiiii criminalului. În casa familiei, grija faţă de cei mici s-a împărţit diferit, spun sătenii. 

Iar pentru unchiul Mariei acesta a fost încă un motiv de nemulţumire. Nu-i putea ridica alocaţia fetiţei şi era nevoit să o crească din banii lui.

Cu o seară înainte de crimă, familia primise oaspeţi, iar aceştia o răsfăţaseră mai mult pe copila de trei ani decât pe verişorii ei.

Când a rămas din nou singur cu cei mici, bărbatul s-a răzbunat pe fetiţă. 

În ziua crimei, mătuşa Mariei era plecată la Bacău, să muncească.  Nu era prima oară când îşi lăsa soţul acasă cu cei patru copii.

Femeia s-a dus direct la poliţie unde se predase soţul ei. 

El va rămâne în arest. Familia lui se adună pentru înmormântarea Mariei. Verişorii care au fost martori la crimă au fost luaţi din sat şi duşi într-un centru de plasament. Cu ajutorul psihologilor, ar putea depăşi trauma.

Părinţii Mariei, însă, au pierdut totul. Fetiţa era unicul lor copil. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Stiri sociale » Dezvăluiri teribile în cazul fetiţei de 3 ani din Bacău, ucisă cu barbarie de unchiul ei. Individul comis crima din gelozie!