Antena Meniu Search
x

Marcaţi de SUFERINŢA pricinuită de pierderea unicului lor fiu în INCENDIUL de ls COLECTIV, au decis să-şi refacă viaţa, aducând pe lume un copil la 52 de ani!

Şi-au pierdut unicul fiu în tragedia de la Colectiv, unde au pierit alţi 63 de tineri, după incendiul devastator. Marcaţi de drama suferită în octombrie 2015, acum, la 52 de ani, soţii Bucă au decis să îşi refacă viaţa. Nu mai vedeau rostul vieţii fără copilul lor, aşa că, în ciuda vârstei înaintate, au adus pe lume un prunc, care le-a umplut sufletele de bucuria demult uitată.

Şi-au pierdut unicul fiu în tragedia de la Colectiv, unde au pierit alţi 63 de tineri, după incendiul devastator. Marcaţi de drama suferită în octombrie 2015, acum, la 52 de ani, soţii Bucă au decis să îşi refacă viaţa. Nu mai vedeau rostul vieţii fără copilul lor, aşa că, în ciuda vârstei înaintate, au adus pe lume un prunc, care le-a umplut sufletele de bucuria demult uitată.

După ce pierderea singurului lor copil acum mai bine de un an i-a sfâşiat de durere, cu câteva zile în urmă, înainte de Paşte, Marcela Bucă a născut o fetiţă perfect sănătoasă, pe care părinţii săi o văd ca pe un miracol de la Dumnezeu. 

I-au ales numele Andreea Gabriela. Andreea - în memoria lui fratelui său care a murit, Andrei, iar Gabriela, pentru că au primit vestea venirii ei pe lume în ziua Sfinţilor Arhangheli Mihail şi Gavril. 

„Poartă numele arhanghelului Gabriel, cel care a adus veşti pe lume, inclusiv despre venirea Mântuitorului. Am numit-o aşa pentru că tot de Sfinţii Arhangheli ne-a venit şi nouă vestea minunată”, a declarat Dorin Bucă pentru Obiectiv Vocea Brăilei. 

„Nu găsim cuvintele care să exprime bucuria cu care ne-a umplut sufletele acest copil! Nu vom găsi niciodată vorbele de bucurie şi de mulţumire Lui Dumnezeu pentru minunea care a venit la noi în casă”, a mai spus bărbatul. 

Povestea proaspeţilor părinţi pare desprinsă dintr-un film. Cei doi spun că nu s-au putut împăca cu gândul că după ce 30 de ani i-au oferit totul lui Andrei şi l-au iubit cu toată fiinţa, brusc. în urma unui accident nefericit, nu mai au un copil.

„În momentul când a plecat Andrei dintre noi, simţeam că viaţa noastră nu mai are niciun sens. Am simţit un gol atât de mare încât, în fiecare zi când ne sculam, ne uitam unul la altul, ne luam în braţe şi plângeam. Dar am strâns din dinţi, nu ne-am lăsat şi ne-am înţeles, tot aşa, din priviri, uitându-ne unul la altul, că nu are rost să continuăm în această lume dacă nu mai facem un copil”, a mai declarat Dorin Bucă. 

Fiul lor, Andrei Bucă a murit în incendiul din clubul "Colectiv", unde alţi 63 de tineri şi-au pierdut viaţa.

Avea doar 29 de ani şi a fost un copil excepţional. Absolvent al unei facultăţi de arhitectură şi angajat al unei firme de renume în domeniu, avea un viitor strălucit în faţă, iar performanţele sale îi asigurau o cale de succes în arhitectura românească.

„La educaţia şi aptitudinile sale, ar fi putut oricând să plece în străinătate. Eu l-am convins să rămână în ţară, pentru că şi aici se pot face lucruri deosebite, iar el a îmbrăţişat până la urmă atât de mult această idee încât încerca să îi convingă şi pe alţii să rămână şi să îşi facă o carieră de succes în ţară. Şi-a iubit ţara. Mi-ar fi plăcut să ajungem să lucrăm împreună în domeniul meu, al construcţiilor navale”, declara Dorin Bucă la comemorarea unui an de la tragicul eveniment din “Colectiv”. 

Cu un regret profund, tatăl lui Andrei, acum proaspăt tătic de fetiţă spune că încă speră ca responsabilii de moartea fiului său şi a celorlalte destine frânte să fie pedepsiţi de lege. Pentru moment, însă, procesele intentate de familiile victimelor împotriva patronilor clubului "Colectiv" trenează.

„Abia în mai se va relua procesul intentat de asociaţia din care facem şi noi parte, numită «Colectiv GTG 3010». Aşteptăm să vedem cum se vor mişca lucrurile în continuare, dar deocamdată nu s-a mişcat mare lucru”, a declarat Dorin Bucă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Marcaţi de SUFERINŢA pricinuită de pierderea unicului lor fiu în INCENDIUL de ls COLECTIV, au decis să-şi refacă viaţa, aducând pe lume un copil la 52 de ani!