Antena Meniu Search
x

Video Sighişoara, Castelul Bran şi Transalpina, printre cele mai instagramabile locuri din România. Cine completează clasamentul

Locurile unde putem face cele mai frumoase fotografii de postat pe reţelele de socializare au fost aşezate într-un top. E lista celor mai instagramabile locaţii din România. Analiza a fost făcută de asociaţia Clubul Copiilor cu ajutorul datelor de pe Instagram, despre locaţiile cu cele mai multe etichetări de la noi, din ţară. 

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 19.07.2023, 11:33

Vezi și

Pentru fotografii de toate like-urile... prima destinație este Transfăgărășanul. Cel mai spectaculos drum din ţară oferă peisaje uimitoare şi cadre perfecte de postat pe reţelele sociale. Cel mai popular popas este Bâlea Lac, unde turiştii încă se bucură de selfie în zapada şi acum, la mijlocul lui Cuptor.

Sighişoara, Castelul Bran şi Transalpina, printre preferatele românilor

Topul este completat cu Sighișoara, cetatea cu străzi înguste, fermecătoare şi case colorate, cu o arhitectura deosebită. Castelul Bran şi legendele din jurul său ocupa locul 3. Pe patru, este Transalpina, cea mai înaltă soşea din România.

Pe drumul printre nori, găseşti oriunde priveşti un cadru perfect pentru un selfie numai bun de postat pe Instagram. Delta Dunării este pe locul 5. Calea Victoriei, din București, cu farmecul ei cosmopolit este pe locul 7 în acest top. Iar până la 10, pe listă se mai regăsesc: Castelul Peleş, Salina Turda, Viscri sau Castelul Corvinilor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Sighişoara, Castelul Bran şi Transalpina, printre cele mai instagramabile locuri din România. Cine completează clasamentul