Antena Meniu Search
x

Sighişoara, singura cetate medievală încă locuită din Europa, se pregăteşte de sărbătoare

La sfârşitul lunii, între zidurile oraşului va începe festivalul, iar organizatorii sunt în febra pregătirilor. Oraşul este deja plin de viaţă şi de turişti, va fi însă şi mai plin atunci.

de Redactia Observator

la 05.07.2019, 16:02

Vezi și

La sfârşitul lunii, între zidurile oraşului va începe festivalul, iar organizatorii sunt în febra pregătirilor. Oraşul este deja plin de viaţă şi de turişti, va fi însă şi mai plin atunci. Hotelierii spun că locurile de cazare pentru acea perioadă sunt rezervate în proporţie de 100 la sută, iar comercianţii spun că se aşteaptă ca în următoarele zile oraşul să se umple şi de comercianţi.

Organizatorii ştiu exact cum se vor desfăşura spectacolele. Vor ca evenimentul de anul acesta să fie unul de anvergură, demn de cel mai vechi festival medieval din România.

Oraşul nu pare însă pregătit complet pentru sărbătoare. Zidurile vechi de 800 de ani, prăbuşite în 2018, nu au fost încă renovate. Autorităţile spun însă că asta nu va împiedica turiştii să se bucure de oraş şi de festival.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În orice zi Sighişoara este însă plină de turiştii îndrăgostiţi de spiritul medieval al cetăţii.

Sighişoara este un oraş considerat muzeu medieval în aer liber şi este singura cetate din Europa locuită fără întrerupere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Sighişoara, singura cetate medievală încă locuită din Europa, se pregăteşte de sărbătoare