Antena Meniu Search
x

Sile Camataru ii trimite sotiei sale scrisori de dragoste din penitenciar

Temutul Vasile Balint nu s-a nascut doar camatar. S-a nascut si poet. Din spatele gratiilor trimite acasa scrisori de dragoste pentru sotie. Si sta cu gandul la copiii lui care, in curand il vor face bunic.

Vezi și

“M-am uitat in portofel, era gol

M-am uitat in buzunar, aveam cateva monede.

M-am uitat in inima mea si te-am gasit pe tine.

Abia acum am realizat cat de bogat sunt”, sunt cateva versuri trimie Sile Camataru, din inchisoare, sotiei sale..

Camataria i-a botezat a doua oara. Pe fratii Balint, tot Bucurestiul ii stia de frica si toata iara ii stie pe fratii Camataru: Sile si Nutu. Acum, sunt dupa gratii. Acolo, masinile, leii si miile de euro au disparut.

Sile a descoperit alte bogatii: sotia si cei noua copii.

Aproape 10 ani i-au despartit gratiile inchisorii. Pentru greselile lui, Sile nu plateste doar el: “Vorbesc cu el zilnic la telefon. El ne intreaba: <Sunteti bine?>  si noi ii zicem: <Daca tu esti bine, si noi suntem bine>”, spune sotia lui Sile.

De la ultima eliberare, Sile Camataru a stat acasa doar trei luni. 

“Am crezut ca calvarul vietii noastre a luat sfarsit si ca tata va ramane langa noi pentru totdeauna. Din pacate, la scurt timp, tatal meu a fost arestat din nou. Sunt pe drum trei nepotei si speram ca o sa poata sa se bucure de ei”, spune Nicoleta Balint, fiica lui Sile Camataru.

Pana sa se gandeasca la nepoti, Sile Camataru are de trecut un alt hop. Cel din sala de judecata. E acuzat de santaj si camatarie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Sile Camataru ii trimite sotiei sale scrisori de dragoste din penitenciar