Antena Meniu Search
x

Tot orașul Simeria miroase a gunoi și bălegar. Oamenii nu mai au curaj să deschidă ferestrele

Locuitorii oraşului Simeria au ajuns la capătul răbdării! De aproximativ o săptămână au uitat cum se simte aerul curat. Au parte doar de mirosuri urâte, care le-au inundat localitatea. Nimeni nu ştie precis de unde provin. Oamenii dau vina pe o fabrică de făină proteică, aflată la vreo 10 kilometri distanţă. Î

Vezi și

Locuitorii oraşului Simeria au ajuns la capătul răbdării! De aproximativ o săptămână au uitat cum se simte aerul curat. Au parte doar de mirosuri urâte, care le-au inundat localitatea. Nimeni nu ştie precis de unde provin. Oamenii dau vina pe o fabrică de făină proteică, aflată la vreo 10 kilometri distanţă. Însă mirosul pe care îl simt este de gunoi şi bălegar, total diferit decât cel emanat de fabrica respectivă. Autorităţile încearcă să rezolve cât mai repede această situaţie neplăcută.

Oamenii nu mai pot deschide ferestrele să aerisească. Şi nici măcar să scoată rufele la uscat, la soare, nu mai au curajul pentru că prind miros.

Edilul oraşului încearcă să identifice de unde provine mirosul neplăcut care îi deranjează pe locuitori.

Cei de la Protecţia Mediului spun că fabrica de faină proteică a fost deja avertizată să ia măsuri privind linia tehnologică pe care o foloseşte.

Până una-alta, localnicii din Simeria trebuie să suporte mirosurile urâte care s-au abătut peste oraşul lor. Oraş care se mândrea cu un adevărat „plămân verde": un parc dendrologic ce se întinde pe 80 de hectare si are mii de specii de arbori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Tot orașul Simeria miroase a gunoi și bălegar. Oamenii nu mai au curaj să deschidă ferestrele