Antena Meniu Search
x

Video Simfonia Lalelelor, un spectacol de culoare în Piteşti. Îmbrăcaţi în flori şi în costume viu colorate, copiii au fost vedetele evenimentului

A fost spectacol de culoare, în acest weekend, la Piteşti. Mii de oameni au participat la cel mai iubit eveniment al oraşului. Festivalul "Simfonia Lalelelor" este deja o tradiţie acolo, aceasta fiind a 46-a ediţie. Participanţii s-au putut bucura de concerte în aer liber, iar cei mici au creat cele mai spectaculoase aranjamente florare. 

de Redactia Observator

la 23.04.2023, 08:42

Vezi și

Încă din prima zi a festivalului, centru Piteştiului a fost plin de oameni dornici de distracţie. Unii au venit pentru simfonia florilor, alții pentru concertul ținut de Filarmonică în aer liber.

Cristian Gentea, primarul Piteştiului: Este o tradiţie pentru noi pentru piteşteni. Şi noi credem, dar asta ne şi dorim, să creştem de la an la an. Şi cred că am şi reuşit. 

Ca în fiecare an, evenimentul a început cu vestita paradă

Îmbrăcaţi în flori şi în costume viu colorate, copiii de la grădiniţele şi şcolile din oraş au fost vedete. Cei mici au susţinut un spectacol de dans chiar în faţa spectatorilor. 

Şi iubitorii de flori au fost fericiţi. Au putut să admire expoziţia sau chiar să îşi cumpere flori pentru acasă, pentru că la eveniment au participat 150 de florari din întreaga ţară. 

Florist: Noi am ales pentru standul nostru, lalele galbene şi albe, lalele duble. Am folosit în combinaţie cu salex. Am realizat câteva candelabre florale, care sunt suspendate şi un designe pentru masă. 

Dacă prima zi de festival s-a încheiat cu un un concert al Filarmonicii, seara trecută, iubitorii de distracţie l-au putut urmări pe cântăreţul Vescan. Spre finalul serii, atmosfera a fost întreţinută de Ştefan Bănică Junior, care a făcut un spectacol pe cinste. 

Festivalul "Simfonia Florilor" îşi va închide porţile astăzi, atunci când piteştenii vor primi 15 mii de lalele cu bulbi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Simfonia Lalelelor, un spectacol de culoare în Piteşti. Îmbrăcaţi în flori şi în costume viu colorate, copiii au fost vedetele evenimentului