Antena Meniu Search
x

Simona Halep trece prin momente grele

A pierdut semifinala de la Stuttgard, iar familia ei este din nou în doliu. O explozie puternică la ferma unchiului său a ucis o femeie, mamă a trei copii

Vezi și

A pierdut semifinala de la Stuttgard, iar familia ei este din nou în doliu. O explozie puternică la ferma unchiului său a ucis o femeie, mamă a trei copii

Acum o lună, tot în timpul unui turneu, sportiva şi-a pierdut şi vărul, care s-a sinucis la numai 29 de ani. 

La ora 7 dimineaţa, s-a dat alarma în Dorobanţu, Constanţa. O explozie puternică a răsunat în tot satul. O mică fabrică de caş a fost distrusă de explozie. E chiar firma administrată de unchiul Simonei Halep. Tatăl sportivei a ajuns imediat la locul deflagraţiei. A aflat că sub pereţii clădirii a rămas prinsă o femeie. Era angajata familiei şi ar fi încercat să aprindă focul, când un cazan i-a explodat în faţă. Femeia n-a avut nicio şansă. S-a stins pe loc şi a lăsat orfani trei copii, care îşi pierduseră, de curând, şi tatăl.

Este a doua tragedie care loveşte familia Simonei Halep, în numai câteva săptămâni. Luna trecută, vărul sportivei şi-a luat viaţa la numai 29 de ani. Apropiaţii au dezvăluit că era dependent de jocuri de noroc.

Simona nu a reuşit să ajungă la înmormântarea vărului său. Era în Statele Unite, unde participa la Turneul Indian Wells. Chiar şi în doliu, ea a câştigat trofeul. Astăzi, însă, în ziua exploziei din Constanţa, Halep a pierdut semifinala de la Stuttgard, după un meci dramatic de trei ore, împotriva Carolinei Wozniacki.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Simona Halep trece prin momente grele