Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un tânăr de 28 de ani s-a legat cu un șiret și s-a aruncat în râul Moldova, în fața soției

Un tânăr de 28 de ani din Gura Humorului și-a luat viața aruncându-se în râul Moldova, după ce și-a legat o mână de picior și a înghițit mai multe pastile pentru tratarea epilepsiei.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 30.06.2020 , 09:13

Un tânăr de 28 de ani și-a pus capăt zilelor după ce s-a legat și s-a aruncat în râul Moldova, în fața soției
Un tânăr de 28 de ani și-a pus capăt zilelor după ce s-a legat și s-a aruncat în râul Moldova, în fața soției - Hepta
  • Bărbatul și-a legat în fața soției și a intrat în apă, spunându-i că doreşte să se sinucidă.
  • Corpul neînsuflețit al bărbatului a fost descoperit abia a doua zi, la mai bine de 100 de metri de locul indicat de femeie.

Totul s-a petrecut duminică seară, în aval de podul suspendat din Parcul Ariniș Gura Humorului, unde tânărul se plimba împreună cu soția lui.

Ambii erau bolnavi psihic și au mai avut tentative de sinucidere, însă de fiecare dată au fost opriți la timp de familie, cu aproximativ o lună în urmă fiind şi internaţi din acest motiv, la Spitalul de Psihiatrie Câmpulung Moldovenesc, unde au rămas sub tratament timp de o săptămână, scrie stirisuceava.net.

Femeia le-a povestit anchetatorilor că ajuns pe malul râului Moldova, soțul ei și-a legat cu un şiret de la încălţăminte o mână şi un picior şi a intrat în apă, spunându-i că doreşte să se sinucidă.

Articolul continuă după reclamă

Aceasta a încercat să-l împiedice, l-a tras afară din râu, dar el şi-a băgat capul în apă, îndreptându-se spre partea de râu adâncă şi învolburată.

Corpul neînsuflețit al bărbatului a fost descoperit abia în cursul zilei de luni, la mai bine de 100 de metri de locul pe care l-a indicat femeia, după ce a fost căutat de polițiști și pompieri.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Stiri sociale » Un tânăr de 28 de ani s-a legat cu un șiret și s-a aruncat în râul Moldova, în fața soției