Antena Meniu Search
x

El este monstrul din România care a şocat Spania! Tânărul şi-a măcelărit fetiţa de doi anişori, pe Maya, în timp ce micuţa dormea (VIDEO)

Ies la iveală noi detalii înfiorătoare în cazul crimei comise de un tânăr român, în Spania!

Ies la iveală noi detalii înfiorătoare în cazul crimei comise de un tânăr român, în Spania! Tânărul de 28 de ani şi-a ucis fetiţa de numai doi anişori, ca să se răzbune pe mama copilei.

Astăzi, presa spaniolă scrie că mama fetiţei, tot româncă, nu se afla acasă în momentul crimei. Ea plecase din locuinţă cu intenţia de a-şi denunţa soţul.

A vrut s-o ia şi pe fetiţă, pe Maya, cu ea, însă micuţa dormea, iar mama ei nu a vrut să o trezească. Din păcate, a fost ultima oară când femeia şi-a văzut fiica în viaţă.

Pentru că a urmat nenorocirea.

Ca să se răzbune pe soţie, care vroia să ceară divorţul, Mihail i-a tăiat gâtul fetiţei sale, Maya, apoi a încercat să se sinucidă aruncându-se de la etajul doi al blocului în care locuia. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Încercarea de suicid a eşuat, însă, bărbatul scăpând doar cu câteva răni ușoare.

Românul se află în custodia poliției.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » El este monstrul din România care a şocat Spania! Tânărul şi-a măcelărit fetiţa de doi anişori, pe Maya, în timp ce micuţa dormea (VIDEO)