Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Skiathos, insula din Grecia unde te simţi ca în paradis şi distracţiile sunt pentru orice buzunar

Vacanţele de-o zi sunt acum pentru toate buzunarele! Cu doar 100 de euro putem petrece 12 ore de lux pe o insulă din Grecia. Iar dacă suntem dispuşi să cheltuim de două ori mai mult, putem sta încă şase zile. Primii români dornici de vacanţă şi amatori de oferte au aterizat deja în acest weekend în Skiathos.

Andre Rotaru
de Andre Rotaru

la 30.05.2021 , 21:15

  • Cu doar 100 de euro putem petrece 12 ore de vis pe insula Skiathos.

Plaje de lux, ape strălucitoare şi peisaje de vis. Şi destinaţii pentru toate buzunarele. 

Thodoris Tzoumas, primarul Skiathos: Skiathos este tărâmul fericirii pentru turişti. Poţi face orice îţi poţi imagina. Puteţi să înotaţi de pe mai bine de 60 de plaje, poţi practica sporturi acvatice, poţi merge în drumeţii.

Horea Beleneş, aerovacanţe: Este o destinaţie premium. Este o destinaţie în sine foarte cerută de toate pieţele.

Vezi și

Un sejur de şapte zile, la un hotel de cinci stele, cu mic dejun şi cină incluse, costă în jur de 700 de euro. Însă există şi opţiuni pentru bugete mai mici: cu doar 200 de euro putem petrece o săptămână într-o vilă de pe insulă, cu acces la piscină. 

Pe acelaşi subiect

Horea Beleneş, aerovacanţe: O mie de lei costă, de persoană, să ajungi cu avionul, să ai transferul la cazare şi să ai desigur cazarea asigurată în studiouri. 

Românii care vin din Grecia şi nu sunt vaccinaţi împotriva coronavirusului, intră în carantină

Iar pentru o excursie de o zi, cu zbor dimineaţa şi cu întoarcere seara în ţară, scoatem 100 de euro din buzunar. Nici distracţia nu e doar pentru bogaţi. 

Spre exemplu, pentru a închiria două şezlonguri timp de o zi avem de plătit doar 10 euro. La această sumă se adaugă, desigur, şi costul băuturilor. Un cocktail, spre exemplu, costă între 10 şi 12 euro.

Cine nu vrea la plajă, poate explora insula cu barca, la pescuit.

Localnicii spun că insula este un adevărat paradis: "Sunt toate la un loc. Priveliştea, mâncarea, faptul că te poţi regenera. E frumos, e linişte. E ca în paradis. E paradis. Uitaţi-vă la apă! E superb". 

Pe insulă, masca e obligatorie atât la interior, cât şi la exterior. Nu şi pe plajă. Iar regulile s-ar putea relaxa curând. 

Thodoris Tzoumas, primarul Skiathos: Aşa cum ştim, în curând situaţia se va îmbunătăţi, aşa cum s-a întâmplat anul trecut.

Pentru a intra în Grecia avem nevoie de un test PCR negativ făcut cu trei zile înainte de a ne începe vacanţa. Cei vaccinaţi trebuie să prezinte adeverinţa din care să reiasă că au trecut mai mult de 14 zile de la a doua doză. Grecia e pe lista galbenă, aşa că nevaccinaţii intră în carantină la întoarcerea în ţară. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Stiri sociale » Skiathos, insula din Grecia unde te simţi ca în paradis şi distracţiile sunt pentru orice buzunar