Antena Meniu Search
x

Schi și plajă la munte. Soarele a fost generos, iar turiştii s-au răsfăţat cu o porţie de bronz

Soarele a fost generos azi la munte, iar turiştii s-au răsfăţat cu o porţie de bronz înainte de a pleca spre case. Din fericire, stratul de zăpadă este consiste

Vezi și

Soarele a fost generos azi la munte, iar turiştii s-au răsfăţat cu o porţie de bronz înainte de a pleca spre case. Din fericire, stratul de zăpadă este consistent, iar soarele, oricât de puternic ar fi, mai are nevoie de timp să-l topească.

Soarele şi-a risipit razele pe munte în îmbrăţişări călduroase. Spre bucuria turiştilor, care s-au topit de căldură. Mulţi au renunţat la geci şi au rămas în tricouri. La Păltiniş, chiar au făcut plajă. Temperatura resimţită a fost de peste 10 grade Celsius. 

De vreme perfectă s-au bucurat şi turiştii care au ales pârtiile din Harghita.

40 de turişti au plecat cu o amintire dureroasă de pe pârtiile din Poiana Braşov. 

Aşa cum s-a întâmplat şi cu acest adolescent care a căzut cu schiurile. Tocmai de aceea, prima lecţie predată de monitorii de schi este despre cum să cazi.

Cele mai multe accidente sunt pe derdeluşuri, spun monitorii de schi. Mulţi nu poartă casă şi nu respectă reguli de bază. Trebuie să urce pe margine şi să coboare doar pe mijlocul pârtiei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Schi și plajă la munte. Soarele a fost generos, iar turiştii s-au răsfăţat cu o porţie de bronz