Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Societatea de consum ne-a schimbat standardele nu doar privind greutatea, ci şi înălţimea!

Ne dorim să fim cât mai înalţi şi cât mai supli. Dacă visul de a avea o greutate ideală este de înţeles, la partea de înălţime ar trebui să ne gândim de două ori. De acord, o femeie care trece de 1 metru 70 şi un bărbat care tinde vertiginos spre 1 metru 90 atrag imediat privirile. Dar ştim ce se ascunde în spatele acestui spectacol al. altitudinii? Deci e momentul să lăsăm specialiştii să vorbească.

de Redactia Observator

la 11.02.2014 , 20:42

 Problemele mari încep la coloana lombară, unde se pot întâmpla tot felul de lucruri neplăcute începând cu cetăţeni care au o uzură a coloanei rapidă. Există oameni care au probleme cu spatele încă din tinereţe şi nu ar trebui să le lase aşa şi să vadă dacă nu au îmbătrânit înainte.

Iar dacă persoana înaltă stă ore întregi într-o poziţie incorectă, problemele se accentuează.

Este foarte bine, atât timp cât există un kinetoterapeut care să ne dea indicaţiile necesare. În caz contrar, exerciţiile ne-ar putea face mai mult rău decât bine.

Vezi și

Partea bună este că înotul se poate practica de la cele mai fragede vârste. Nu doar copiii pot beneficia de avantajele acestui sport complex. Înotul este recomandat şi vârstnicilor.

Aşadar o oră de înot sau de exerciţii făcute sub supravegherea unui specialist ne feresc de problemele ce se pot agrava în timp. Plus de, asta gimnastica sau înotul nu ajută doar spatele ci ne şi tonifică.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Ştiri sociale » Societatea de consum ne-a schimbat standardele nu doar privind greutatea, ci şi înălţimea!