Antena Meniu Search
x

Un şofer băut s-a izbit cu maşina de un stâlp al Pasajului Obor din Capitală

Un şofer a scăpat cu viaţă ca prin minune, aseară, după ce s-a izbit cu maşina de un stâlp al Pasajului Obor. Se pare că bărbatul consumase alcool, dar s-a urcat totuşi la volan şi a gonit cu viteză pe străzile din Capitală.

de Redactia Observator

la 19.09.2019, 11:18

Vezi și

Un şofer a scăpat cu viaţă ca prin minune, aseară, după ce s-a izbit cu maşina de un stâlp al Pasajului Obor. Se pare că bărbatul consumase alcool, dar s-a urcat totuşi la volan şi a gonit cu viteză pe străzile din Capitală. Din cauza accidentului, circulaţia a fost restricţionată mai bine de o oră în zonă.

Incidentul s-a petrecut după miezul nopţii, în pasajul Obor, din sectorul 2 al Capitalei. Un bărbat de origine slovacă ar fi apăsat prea tare pedala de acceleraţie a maşinii.

Din fericire, acesta era singur în maşină. Un tânăr s-a alertat din cauza zgomotului puternic şi a sunat la 112. A fost nevoie şi de intervenţia pompierilor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Şoferul a fost transportat la spital şi se află acum sub atenţia medicilor. Va fi suspus şi testelor de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Un şofer băut s-a izbit cu maşina de un stâlp al Pasajului Obor din Capitală