Antena Meniu Search
x

Video Șofer mort după ce s-a înfipt cu mașina în arcul de triumf din Slatina. Autoturismul a fost mistuit de flăcări

Un șofer a murit după ce s-a izbit puternic cu mașina de arcul de triumf de la intrarea în Slatina. Autoturismul a luat foc în urma impactului.

Cristina Oprea
de Cristina Oprea

la 15.02.2021, 11:44

Vezi și
  • Mai multe participanți la trafic au oprit imediat după producerea accidentului și au încercat să stingă incendiul, însă din păcate nu au putut să-i salveze viața șoferului

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că mașina a lovit ornamentul din beton de la intrarea în municipiul Slatina, dinspre Pitești, pe DN 65.

În urma impactului, mașina a luat foc, iar șoferul a murit pe loc.

Traficul a fost întrerupt pentru a permite intervenția pompierilor pentru stingerea incendiului și efectuarea cercetărilor la locul producerii accidentului.

Accident în Slatina. Salvator: "Omul nu mai avea puls dar puteam încerca! Să vă fie rușine!"

Unul dintre cei care au sărit în ajutor, imediat după accident, a încercat să strângă stingătoare, însă puțini șoferi avea un asemenea recipient în mașină.

"Putin mai devreme a avut loc un accident grav de circulatie la intrarea in slatina pe sensul, valea mare - slatina fix la arc. Vreau sa vorbesc stric despre atitudinea soferilor, si anume. Am fost la aproximativ 35 /50  secunde dupa petrecerea acestuia, ca membru "rescue 4x4 " stiu ce inseamna o salvare, masina a inceput sa fumege si cum era normal am inceput sa facem rost de stingatoare, de aici incepe partea tragica a acestei povesti,

Au trecut probabil peste 100 de masini , poate exagerez, nu am stat sa numar dar ce credeti , am strans maxim 15 stingatoare, restul pas.

Voi cei care nu aveti in dotare acest banal recipient metalic umplut cu spuma sau pulbere care costa maxim 50 lei sa va cumparati, si nu de frica unei amenzi, ci puteti salva o viata, iar voi cei care aveti

dar va facea 50 de lei sunteti niste nesimtiti!!!

Omul nu mai avea puls dar puteam incerca!!!

Sa va fie rusine!!

Multumesc pentru ajutor celor care au dat o mana de ajutor!!!

Conduceti cu grija, si poate multi inteleg ca acest recipient care ocupa mai nimic in portbagaj si costa cat 2 pachete de tigari poate salva o viata!!!", a scris unul dintre cei care au sărit în ajutor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Șofer mort după ce s-a înfipt cu mașina în arcul de triumf din Slatina. Autoturismul a fost mistuit de flăcări