Antena Meniu Search
x

Şofer rănit grav şi 150 de oi moarte într-un groaznic accident produs în Alba

Accident teribil, ieri după-amiază, în localitatea Sâncel, din judeţul Alba. Un TIR plin cu oi s-a răsturnat după ce a ieşit de pe şosea şi a intrat în gardul unei şcoli. Zeci de pompieri şi localnici au ajutat la degajarea drumului şi au încercat să salveze cât mai multe dintre animalele căzute unele peste altele. Peste 150 de oi au murit în urma acestui accident, iar şoferul TIR-ului, rănit grav, a fost transportat la spital.

de Redactia Observator

la 13.02.2021, 08:44

Vezi și
  • Şoferul TIR-ului plin cu oi a pierdut controlul volanului într-o curbă uşoară.
  • Şoferul TIR-ului plin cu oi a fost transportat la spitalul din Blaj.

Şoferul a plecat cu TIR-ul încărcat cu oi din localitatea Căpâlna. După nici 20 de kilometri, într-o curbă uşoară, şoferul a pierdut controlul volanului, iar autotrenul a intrat în gardul unei şcoli, după care s-a răsturnat.

Horea Hendrea, şef Secţia 5 Poliţia Rurală Blaj: Conducătorul ansamblului de vehicule înmatriculat în Constanţa, în timp ce se deplasa pe Drumul Judeţean 107, în localitatea Sâncel, a pierdut controlul asupra direcţiei, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat.

Ilie Frățilă, primar comuna Sâncel: Drumul nu era acoperit cu zăpadă, după cum se vede, dar ningea, deci era doar zăpada dezgheţată sau un pic de mâzgă.

Şoferul camionului plin cu oi, transportat la spitalul din Blaj

Şoferul, un bărbat de 45 de ani, din judeţul Constanţa, a fost găsit încarcerat şi inconştient în cabina TIR-ului. Acesta a ajuns la spitalul din Blaj cu multiple leziuni. 

Ovidiu Moldovan, ISU Blaj: Intervenţia a fost dificilă deoarece şoferul era prins între cabină şi gardul şcolii, iar TIR-ul era încărcat cu oi, multe dintre ele decedate.

Mai mulţi localnici i-au ajutat pe pompieri la degajarea drumului, dar şi la salvarea animalelor. Peste 150 de oi au murit în urma accidentului. Celelalte animale au fost preluate de un alt TIR şi duse înapoi la stâna de unde fuseseră luate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Şofer rănit grav şi 150 de oi moarte într-un groaznic accident produs în Alba