Antena Meniu Search
x

Video Șofer rupt în bătaie de trei români veniți din Italia, nemulțumiți că autocarul în care se aflau s-a stricat, la Arad

Un șofer a fost rupt cu bătaia de trei români veniți din Italia, nemulțumiți că autocarul care ar fi trebuit să-i ducă la destinație se stricase. Incidentul s-a petrecut miercuri după-amiază, într-o autogară din Arad.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 10.12.2020, 17:02

Șofer rupt în bătaie de trei români veniți din Italia, nemulțumiți că autocarul în care se aflau s-a stricat, la Arad Vezi și
  • Agresorii sunt doi bărbați din Brașov și unul din Vrancea, cu vârste cuprinse între 23 și 45 de ani.
  • Șoferul a fost lovit atât de tare încât a fost chemată o ambulanță să-i acorde îngrijiri medicale.

Cei trei agresori, doi bărbați din Brașov și unul din Vrancea, cu vârste cuprinse între 23 și 45 de ani, se întorceau din Italia. Acum ei s-au ales cu dosare penale pentru loviri sau alte violențe și cu câte o amendă de 200 lei fiecare, pentru provocare de scandal.

Potrivit Jandarmeriei Arad, scandalul a pornit în urma unor neînțelegeri. 

”Cei trei bărbați, pasageri într-un autocar, veniseră din Italia. Ajunși în Arad, șoferul a constatat că autocarul prezintă o defecțiune care trebuie remediată imediat pentru a mai putea continua deplasarea. Pasagerii au fost anunțați cu privire la acest aspect, însă după mai multe ore de așteptare, răbdarea lor a cedat și au început să ceară socoteală firmei de transport”, susțin reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad.

Șoferul a fost lovit în cap cu pumnii și picioarele

Deși șoferul ar fi încercat să le explice că reparația este de durată, trei bărbați din grupul de călători au sărit la bătaie și l-au lovit cu pumnii și picioarele în zona capului atât de tare încât a fost chemată o ambulanță să-i acorde îngrijiri medicale bărbatului agresat.

Cei trei agresori s-au ales cu dosare penale pentru loviri sau alte violențe și cu câte o amendă de 200 lei fiecare, pentru provocare de scandal.

„În urma verificărilor efectuate și a declarațiilor persoanelor aflate la fața locului, jandarmii i-au identificat pe cei trei autori ai agresiunii, cărora le-au întocmit acte de sesizare necesare organelor de urmărire penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. De asemenea aceștia au fost sancționați și contravențional cu amenzi în valoare totală de 600 lei”, mai spun jandarmii arădeni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Șofer rupt în bătaie de trei români veniți din Italia, nemulțumiți că autocarul în care se aflau s-a stricat, la Arad