Antena Meniu Search
x

O şoferiţă nervoasă din Bucureşti vrea să o ocolească tramvaiul şi nu mută maşina de pe şine (video)

O şoferiţă nervoasă din Bucureşti vrea să o ocolească tramvaiul şi nu mută maşina de pe şine. Imaginile au fost filmate miercuri în capitală şi au devenit virale.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 19.10.2019, 14:49

Imagini halucinante, Bucureşti
O şoferiţă nervoasă din Bucureşti vrea să o ocolească tramvaiul şi nu mută maşina de pe şine - Captură video

O şoferiţă nervoasă din Bucureşti vrea să o ocolească tramvaiul şi nu mută maşina de pe şine. Imaginile au fost filmate miercuri în capitală şi au devenit virale.

Imagini naucitoare filmate miercuri de dimineaţă într-o intersecţie aglomerată din capitală. O şoferiţă care s-a săturat de aglomeraţie şi a vrut să ajungă mai repede la destinaţie a intrat pe linia de tramvai de pe celălalt sens de mers, pentru că pe sensul ei era deja coadă de maşini.

În dreptul unui refugiu de dinainte unei staţii de tramvai femeia a fost blocată de mijlocul de transport în comun, neavând pe unde să treacă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Nervoasă, şoferiţa s-a dat jos şi a mers la vatman, pe care a început să-l certe. Practic, ea dorea să o "ocolească" tramvaiul, ca să poată ea circula mai departe pe şina liberă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » O şoferiţă nervoasă din Bucureşti vrea să o ocolească tramvaiul şi nu mută maşina de pe şine (video)