Antena Meniu Search
x

Şoferul analfabet care a omorât 3 oameni abia și-a cerut scuze

Şoferul analfabet care a omorât trei oameni avea o viteză criminală când a spulberat ambulanţa cu bolnavi. 118 kilometri pe oră, pe un bulevard aglomerat din Piteşti. În faţa acelora care și-au pierdut apropiaţii, a tăcut.

Vezi și

 Le-a cerut iertare, de ochii judecătorilor, aproape forţat de avocatul lui. Nu a vorbit nici în faţa reporterilor. Însă a luat cuvântul tatăl şoferului cu patru clase, care a înjurat ca la uşa cortului.

Ascunde toate răspunsurile sub şapca albă. Îşi aranjează pardesiul şi face paşi grăbiţi, în pantofii lui cu vârf ascuţit. De parcă ar avea o întâlnire importantă în altă parte. În spatele tânărului de 25 de ani, apare şi tatăl. El e dispus să vorbească. De fapt, să înjure.

Abia dacă a dat cu ochii de judecători şi de rudele celor ucişi de fiul lui. Acum jumătate de an, Onorus a scris, cu sânge, povestea sfârşitului pentru trei bolnavi nevinovaţi, care mergeau la dializă.

Cu stiloul, abia îşi poate scrie numele pe foaie. Dar asta nu l-a oprit să ia carnetul, cu şpagă. Şi să tureze motorul unei maşini puternice pe un bulevard din Piteşti, cu o viteză adaptată pentru o autostradă. 118 kilometri pe oră. Apoi a spus că nu l-au ţinut frânele.

Bunul simţ nu se învaţă la şcoală. Şoferul cu patru clase a evitat să îşi afişeze regretul, până când a fost sfătuit de avocată. La prima sentinţă a primit trei ani de închisoare cu suspendare. De data asta, însă, ar putea ajunge după gratii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Şoferul analfabet care a omorât 3 oameni abia și-a cerut scuze