Antena Meniu Search
x

Şoferul de doar 18 ani al unui BMW a pierdut controlul volanului în Pădurea Sarului. Două tinere de 20 şi 22 de ani sunt rănite (VIDEO)

Încă un accident cumplit a avut loc duminică în Pădurea Saru (DN65, E574). A fost implicat un autoturism BMW în care se aflau trei tineri.

Încă un accident cumplit a avut loc duminică în Pădurea Saru (DN65, E574). A fost implicat un autoturism BMW în care se aflau trei tineri, toţi prezentând traumatisme şi fiind transportaţi la spital.

Şoferul autoturismului, un tânăr de 18 ani, din Slatina, acuza dureri la mâini şi picioare şi prezenta escoriaţii, iar două pasagere din maşină, una în vârstă de 20 de ani şi alta de 22 de ani, prezentau traumatisme în zona toracică, lombară şi totodată multiple escoriaţii. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Şoferul ar fi pierdut controlul volanului într-o curbă, automobilul a ieşit de pe carosabil, s-a răsturnat şi a revenit pe roţi, oprindu-se la circa 10 metri de carosabil, în interiorul pădurii. 

Cei trei tineri implicaţi în accident au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina de către echipajele SMURD şi de Ambulanţă. Ei mergeau spre Craiova, unde erau studenţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Şoferul de doar 18 ani al unui BMW a pierdut controlul volanului în Pădurea Sarului. Două tinere de 20 şi 22 de ani sunt rănite (VIDEO)