Antena Meniu Search
x

Softurile pentru predicțiile dedicate pariurilor sportive, o investiție necâștigătoare

"Vând soft pentru predicții pariuri sportive. Câştiguri garantate sută la sută."

Vezi și

"Vând soft pentru predicții pariuri sportive. Câştiguri garantate sută la sută." Este plin internetul cu aceste anunțuri iar cei care cumpără aşa-zisele programe minune nu se aleg decât cu paguba. Pariurile sportive sunt totuși niște jocuri de noroc iar câștigul nu-l poate garanta nimeni.

Este doar unul din anunţurile prin care românii sunt amăgiţi că vor da lovitura la pariuri sportive. Preţul acestor programe care promit norocul chior porneşte de la 150 de euro, dar poate ajunge şi la câteva mii. Organizaţiile pentru Protecţia Consumatorilor atrag atenţia că programele nu sunt verificate de nicio autoritate. Sunt doar o nouă formă de înşelăciune şi îi sfătuiesc pe împătimiţi să nu dea banii pe ele. Nu şi-i vor mai recupera vreodată.

Ca să-şi vândă marfa, vânzătorii promovează aceste scheme drept „programe de investiţii", iar mulţi cad în plasa escrocilor online. În România, doar cei trecuţi de 18 ani au dreptul să parieze. Sunt și jucători care dau lovitura, dar cazurile sunt foarte rare.

Specialiştii atrag atenţia că linia dintre hobby şi dependenţă este una foarte subţire în domeniul jocurilor de noroc. Mulţi oameni ajung să piardă tot ce au.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Softurile pentru predicțiile dedicate pariurilor sportive, o investiție necâștigătoare