Antena Meniu Search
x

Soția sirianului găsit mort în portbagaj și amantul acesteia, arestați preventiv

Andreea Maria Pătrașcu, soția sirianului găsit mort în portbagajul unei mașini, și amantul acesteia, Alfons Gabriel Arhire, au fost arestați pentru 30 de zile, a decis Tribunalul București

la 17.04.2015, 08:59

Andreea Maria Pătrașcu, soția sirianului găsit mort în portbagajul unei mașini, și amantul acesteia, Alfons Gabriel Arhire, au fost arestați pentru 30 de zile, a decis Tribunalul București

Andreea Maria Pătrașcu și Alfons Gabriel Arhire au fost reținuți în noaptea de miercuri spre joi, ei fiind acuzați că l-au omorât în luna decembrie 2014 pe Haj Saleh Moustafa.

Din primele cercetări a rezultat că Andreea Pătrașcu i-ar fi administrat soțului ei o cantitate mare de diazepam, medicament care are efect tranchilizant.

Cu ajutorul lui Arhire, corpul sirianului a fost pus într-o geantă, în portbagajul unei mașini cu număr de Constanța, autoturismul fiind apoi parcat pe Șoseaua Pantelimon, în apropiere de Secția 9 de Poliție.

Cadavrul lui Haj Saleh Moustafa a fost găsit pe 8 aprilie, într-o stare avansată de putrefacție.

Andreea Pătrașcu și Gabriel Arhire și-au recunoscut vina în fața anchetatorilor.

"Cei doi au aplicat produse medicamentoase victimei, cu efect tranchilizant, după care asupra acesteia au fost efectuate acte de violență care au condus la deces. Amantul a participat și el la comiterea infracțiunii, cei doi sunt coautori la săvârșirea infracțiunii de omor", a declarat joi procurorul Eduard Borjog, criminalist în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București.

Soția sirianului era consilier la Inspecția Muncii, în cadrul Departamentului Relații Internaționale, iar Arhire a absolvit Facultatea de Drept și Seminarul Teologic Liceal București.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Soția sirianului găsit mort în portbagaj și amantul acesteia, arestați preventiv