Antena Meniu Search
x

Video Soluţie de ultimă oră găsită de organizatorii Festivalului Internaţional "George Enescu": Loteria abonamentelor pentru fani

Trăim un an special cel puţin în ceea ce priveşte evenimentele culturale. Restricţiile impuse de autorităţi limitează numărul participanţilor la concerte, aşa că pentru a evita frustrarea în rândul fanilor muzicii clasice, organizatorii Festivalului Internaţional "George Enescu" au decis să organizeze o loterie a abonamentelor.

de Adrian Obreja

la 10.06.2021, 18:04

Vezi și

Înscrierile la loteria abonamentelor pentru Festivalul Internaţional de muzică se pot face până pe data de 28 iunie, ca mai apoi pe 1 iulie să aibă loc extragerea câştigătorilor. După care, de pe 19 iulie vor fi puse în vânzare biletele care au mai rămas.

Loteria abonamentelor pentru Festivalul Internaţional "George Enescu"

Festivalul se va desfăşura pe durata a 4 săptămâni, în Bucureşti şi în mai multe oraşe din ţară. În ceea ce priveşte regulile de protecţie sanitară, în sălile de dimensiuni mici spectatorii trebuie să prezinte dovada vaccinării, un test PCR sau antigen rapid, Negativ, sau dovada prezenţei anticorpilor. Iar în sălile mari, nu va fi nevoie de niciunul dintre aceste documente. Se păstra distana fizică şi va fi masca de protecţie va fi obligatorie. 

Festivalul internationa de muzică George Enescu, este la cea dea 25-a ediţie, marchează 140 de ani de la naşterea marelui compozitor şi se va desfăşura în perioada 28 august – 26 septembrie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Soluţie de ultimă oră găsită de organizatorii Festivalului Internaţional "George Enescu": Loteria abonamentelor pentru fani