Antena Meniu Search
x

Elevii din Capitală au vacanţă forţată, părinţii lor au bătăi de cap

Aproape 150 de telefoane au primit numai autorităţile din Bucureşti de la părinţii care nu au unde să îşi lase copiii în timpul zilei.

Vezi și

Aproape 150 de telefoane au primit numai autorităţile din Bucureşti de la părinţii care nu au unde să îşi lase copiii în timpul zilei. Unii i-au lăsat în centrele de zi, alţii au plătit la afterschool mai multe ateliere care să îi ţină ocupaţi pe cei mici cât timp părinţii sunt la serviciu. Ei sunt cei mai bucuroşi, stau acasă până luni. Cel puţin în Bucureşti şi alte 8 judeţe anunţate deja de Ministerul Educaţiei. 

Dacă ore nu fac la şcoală, măcar activităţi pe placul lor să fie. Aşa că mărţişorul pentru mama este aproape gata la un afterschool.

Astăzi, cursurile au fost suspendate în Bucureşti şi 14 judeţe. În cele mai multe zone, autorităţile locale au anunţat că decizia va fi menţinută până la sfârşitul săptămânii. În Capitală, asistenţii sociali au avut grijă de copii. Nu în blocurile părinţilor, ci în centrele primăriilor de sector. 

Inspectoratele au anunţat că vor recupera orele pierdute începând de luni. Când elevii se vor întoarce în clase. 

Odată cu şcolile din Capitală, şi programul teatrelor a fost modificat în Bucureşti. De exemplu, la teatrul Ţăndărică, spectacolele de dimineaţă pentru copii au fost anulate.

Există însă varianta Teatrului Evreiesc, acolo unde părinţii îşi pot duce copiii la spectacole, a anunţat primarul general al Capitalei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Elevii din Capitală au vacanţă forţată, părinţii lor au bătăi de cap