Antena Meniu Search
x

Sorin, poliţistul asasinat în gară la Burdujeni, a încercat să se apere cu spray lacrimogen, dar a fost lovit cu cuţitul de peste 40 de ori

Un asasinat teribil a lăsat România cu gura căscată. Poliţistul Sorin Vezeteu patrula singur pe peronul gării din peronul garii din Burdujeni, când, la un moment dat, un tânăr a venit în fugă din spate şi l-a înjunghiat în gât pe poliţist, direct în jugulară.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 21.07.2017, 16:28

Sorin, poliţistul asasinat în gară la Suceava, a încercat să se apere cu spray lacrimogen, dar a fost lovit cu cuţitul de peste 40 de ori

Un asasinat teribil a lăsat România cu gura căscată. Poliţistul Sorin Vezeteu patrula singur pe peronul gării din peronul gării din Burdujeni, când, la un moment dat, un tânăr a venit în fugă din spate şi l-a înjunghiat în gât pe poliţist, direct în jugulară.

Sorin a mai apucat să ducă mâna spre centură să scoată spray-ul lacrimogen, dar n-a mai apucat, pentru că asasinul a început să-l înjughie cu sete de zeci de ori, chiar şi când poliţistul era prăbuşit la pământ.

Mai mulţi călători de pe peron au intervenit în scurt timp, iar o altă patrulă de poliţişti, care se afla din întâmplare pe peronul gării, a reacţionat imediat. Deşi echipajul SMURD a sosit în câteva minute, nu s-a mai putut face nimic pentru Sorin.

Potrivit unor surse din anchetă, pe corpul poliţistului s-au identificat peste 40 de lovituri de cuţit, iar asasinul a declarat că are ciudă pe poliţişti, că ar fi făcut puşcărie nevinovat în Spania şi că nu regretă fapta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Sorin, poliţistul asasinat în gară la Burdujeni, a încercat să se apere cu spray lacrimogen, dar a fost lovit cu cuţitul de peste 40 de ori