Antena Meniu Search
x

Şoseaua Iancu Nicolae şi Şoseaua Pipera vor intra în modernizare

Moş Crăciun vine cu asfaltarea în Pipera. Cele două artere principale, adică Şoseaua Iancu Nicolae şi Şoseaua Pipera vor intra în modernizare zilele acestea

Vezi și

Moş Crăciun vine cu asfaltarea în Pipera. Cele două artere principale, adică Şoseaua Iancu Nicolae şi Şoseaua Pipera vor intra în modernizare zilele acestea

În cazul ultimul bulevard, două benzi suplimentare vor fi construite, în timp ce pe Iancu Nicolae este vorba de o uşoară extindere. Autorităţile din Voluntari speră, astfel, ca într-un an de zile celebrele ambuteiaje de la intersecţia celor două şosele să devină istorie.

Şoseaua Pipera, ora 7:45: o maşină înaintează trei metri şi se opreşte. E practic mutarea dintr-o coloană în alta, de pe un bulevard pe altul.

"Aşa arată o dimineaţă obişnuită în Pipera Tunari. Coada pe sensul de intrare în Capitală începe de aici, de la Şoseaua Pipera şi se termină. undeva acolo, departe, pentru că nu vezi cu ochiul liber."

De altfel, cei 4 kilometri până în DN 1 sunt făcuţi adesea chiar şi într-o oră, aşa că fiecare se descurcă aşa cum poate.

Primarul Voluntariului promite, însă, că acest "bine" nu va mai fi unul ironic, ci chiar real: "Investiţia pe bulevardul Pipera, pentru că mai apar două benzi, se schimbă canalizarea, ape pluviale, ape menajere se ridică la mai bine de 21-22 de milioane de euro"

Aproape un an de zile va mai dura până la finalizarea lucrărilor, aşa că edilul cere înţelegere.

Aproape 25 de milioane de euro va costa întregul proces de modernizare a zonei, iar la final va exista şi un parc, întins pe o suprafaţă de două hectare, precum şi o bază sportivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Şoseaua Iancu Nicolae şi Şoseaua Pipera vor intra în modernizare