Antena Meniu Search
x

Soţia avocatului din Oradea care şi-a ucis soacra ar putea scăpa de puşcărie

Tânăra şi soţul ei s-au întors la locul crimei şi au reconstituit sub ochii anchetatorilor scena omorului. O reconstituire care a aratat clar că el este autorul, iar ea, martor. Un martor prea speriat să-şi apere mama, spun avocaţii săi.

Vezi și

Apărarea vrea să-i convingă pe judecători că soţia avocatului Moraru nu a fost complice la uciderea propriei mame. Tânăra s-ar fi aflat într-o altă cameră, despărţită de holul unde a fost comisă crima, de două uşi din lemn, dincolo de care, spun anchetatorii, nu se aude nimic.

Cum nu se pedepseşte nici favorizarea infractorului, între soţi. Kristina şi-ar fi urmat orbeşte soţul. De frică. S-a temut să nu fie următoarea victimă. Cosmin o lovise şi pe ea de multe ori.

Reconstituirea de ieri a demontat şi câteva din declaraţiile martorilor, care susţin că ar fi văzut-o pe victimă încercând să iasă din apartament, apoi trei umbre în holul casei avocatului. 

Avocaţii au cerut instanţei amânarea pronunţării sentinţei. Şi speră să obţină luni achitarea Kristinei.

Cosmin Moraru, soţul Krisztinei, şi-a recunoscut fapta şi a primit 13 ani de închisoare pentru omor. Avocaţii au făcut recurs, iar sentinţa finală urmează să fie dată, în decembrie, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Soţia avocatului din Oradea care şi-a ucis soacra ar putea scăpa de puşcărie