Antena Meniu Search
x

Soţii Patriciu, din nou în faţa instanţei

Soţii Patriciu se vor înfrunta din nou în faţa instanţei. Azi se judecă un nou termen în procesul de partaj intentat de soţia afaceristului.

Vezi și

După ce Dana Patriciu a cerut instanţei jumătate din averea familiei, cu toate că averea lui Dinu Patriciu a fost evaluată la 2,3 miliarde euro de către femeia care i-a fost alături în ultimii 20 de ani, fostul petrolist a susţinut că nu mai are decât 191 milioane euro.

Primul care ar fi făcut un pas spre împăcare a fost omul de afaceri. Potrivit unor surse judiciare Dinu Patriciu a încercat, în nenumărate rânduri să ia legătura cu soţia sa, fără succes însă. 

Chiar înainte de sărbători, miliardarul a deschis un proces la Judecătoria Sectorului 1 prin care a atacat un alt proces aflat pe rol, şi anume cel de partaj deschis de Dana Patriciu.

Conform legii, la această care de atac extraordinară se poate apela doar împotriva unei hotărâri judecătoreşti irevocabile şi, chiar dacă nu va avea sorţi de izbândă, miliardarul va putea amâna o bună bucată de timp procesul în care se decide soarta întregii averi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Soţii Patriciu, din nou în faţa instanţei