Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Burta de bere, misterul băuturilor

Pentru unii români "Trăiască berea" ar trebui să fie mai mult decât titlul unei melodii. I-ar sta mult mai bine ca formulă de salut. Berea are un loc important în viaţa lor, aşa că trebuie respectată.

Vezi și

 Nea Petru ar putea fi membru fondator al fan-clubului "degustătorii de bere". Îi place atât de mult că ţine minte de când şi, mai ales, câtă licoare a dat pe gât de-a lungul vieţii.

Deocamdată nu am reuşit să clarificăm misterul. Singurul care ne poate lămuri este nutriţionistul.

“Există burtă de bere sau este doar un mit? Există atunci când se consumă canităţi mari, mai ales că este un produs fermentativ şi aşa se întâmplă cu majoritatea produselor de acest gen”, spune medical nutritionist Ionuţ Ştefan

Bun, acum că am aflat cam cum stau lucrurile din perspectiva specialiştilor, revenim în mijlocul amatorilor de bere. Ca să dezvoltăm subiectul, bineînţeles.

Ce-i drept, lăsatul de fumat este o performanţă notabilă. Dar nu ajută cu nimic la diminuarea burţii de bere. De altfel, e aproape imposibil să se întâmple aşa ceva, dacă nu faci sport.

Dacă e să ne luăm după statistici, românii au înţeles că berea în exces îi va transforma în nişte bile cu picioare, aşa că au renunţat la ea. Cifrele spun că - în România - consumul de bere a scăzut în 2013. Nu cu mult, doar cu 10 la sută. Ceea ce ne-a plasat pe locul 6 în Europa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL! Burta de bere, misterul băuturilor