Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Ca să fie fericit, un bărbat căsătorit trebuie să iasă în oraş, la o bere, de două ori pe săptămână.

Bărbaţii nu mai au nevoie de tot felul de scuze pentru a ieşi cu prietenii. În ajutor le-au venit chiar cercetătorii din Marea Britanie, care afirmă că fericirea domnilor este strâns legată de numărul ieşirilor cu amicii lor

Vezi și

Bărbaţii nu mai au nevoie de tot felul de scuze pentru a ieşi cu prietenii. În ajutor le-au venit chiar cercetătorii din Marea Britanie, care afirmă că fericirea domnilor este strâns legată de numărul ieşirilor cu amicii lor.

"Din punct de vedere psihologic orice timp pe care îl petreci cu cineva care îţi place te ajută. Suntem tentaţi în general şi noi femeile şi bărbaţii, să considerăm că este obligatoriu să petrecem timpul doar în acest cuplu, lucru care este fals", spune Diana Miron, psihoterapeut.

Oamenii de ştiinţă din Marea Britanie nu-i trimit pe bărbaţi doar la bere. Important este să iasă împreună cu prietenii, chit că se duc la un meci sau la sala de fitness.

Ieşirile cu prietenii în cazul domnilor şi cu prietenele, în cazul doamnelor, sunt foarte importante pentru relaţia de cuplul. "Dacă aceste ieşiri şi ale doamnelor şi ale domnilor nu se întâmplă, ori ajungem să ne sufocăm unul pe altul şi la un moment dat ne vom despărţi pentru că nu ne mai suportăm, suntem prea mult unul cu celălalt, ori se ajunge la un alt soi de relaţie, care în sinea ei e toxică, este o formă de relaţie fuzională în care e ca şi cum eu nu pot să respir dacă nu respiri şi tu".

Specialiştii au atras atenţia că socializarea prin intermediul telefonului sau a SMS-urilor este bună, însă bărbaţii au nevoie să se vadă faţă în faţă cu amicii, pentru că astfel prietenia lor nu se va dilua în timp.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL! Ca să fie fericit, un bărbat căsătorit trebuie să iasă în oraş, la o bere, de două ori pe săptămână.