Antena Meniu Search
x

Special! Când observă ceilalți că ai slăbit

Admitem sau nu, imaginea contează. Atât în ochii celorlalţi, cât şi în ochii noştri. Niciodată nu ne vom simţi bine atunci când nu suntem mulţumiţi de hainele pe care le purtăm, atunci când părul nu ne stăm bine sau când avem impresia că suntem prea graşi sau prea slabi.

Vezi și

 Aţi numărat caloriile, nu aţi mai mâncat seara, aţi mâncat fructe şi legume, aţi băut 2 litri de apă pe zi şi aţi făcut sport! Rezultatele încep să se simtă, aşa că - în câteva săptămâni - cântarul vă anunţă că aţi slăbit 3 kilograme.

Un singur lucru vă umbreşte fericirea: faptul că cei din jur nu observă că aţi pierdut din greutate. Însă, înainte de a-i acuza că vă ignoră, ar fi bine să aflaţi rezultatul unui studiu recent al cercetătorilor canadieni. Oamenii de ştiinţă au descoperit că trebuie să slăbiţi 4 kilograme pentru ca faptul să fie remarcat. Însă la complimente să vă aşteptaţi abia după ce aţi dat jos 7 kilograme.

Admitem sau nu, imaginea contează. Atât în ochii celorlalţi, cât şi în ochii noştri. Niciodată nu ne vom simţi bine atunci când nu suntem mulţumiţi de hainele pe care le purtăm, atunci când părul nu ne stăm bine sau când avem impresia că suntem prea graşi sau prea slabi. Şi dacă nu ne simţim bine, nici nu putem avea încredere în noi.

Pentru ca scăderea în greutate să fie vizibilă, aceasta ar trebui să fie de cel puţin 4 kilograme la femei şi 5 kilograme la bărbaţi, spun cercetătorii. Însă pentru asta avem nevoie de cei din jurul nostru.

Potrivit cercetătorilor canadieni, o femeie devine atractivă în momentul în care pierde 7 kilograme. Bărbaţii au nevoie de încă 2 kilograme pierdute pentru a căpăta interes în ochii doamnelor. Însă acest proces de slăbire nu trebuie să survină brusc. Mai ales dacă aveţi o vârstă la care pielea şi-a mai pierdut din elasticitate. Nimănui nu-i place o persoană care are o greutate perfectă, dar pielea arată lamentabil.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Special! Când observă ceilalți că ai slăbit