Antena Meniu Search
x

Special! Casa care se rearanjează

Casa rotundă din Izvoarele arată ca un iglu din exterior, dar inginerul care a construit-o i-a dat un nume mult mai frumos: dom

Vezi și

Casa rotundă din Izvoarele arată ca un iglu din exterior, dar inginerul care a construit-o i-a dat un nume mult mai frumos: dom

Prima casa i-a dăruit-o mamei sale şi - chiar dacă pare mică din exterior - interiorul este foarte spaţios. La parter casa are un living mare, o bucătărie deschisă, un dormitor şi două băi.

Ceea ce ne-a atras atenţia au fost însă ferestrele mari care luminează locuinţa şi oferă o privelişte splendidă asupra munţilor. Cu toate acestea, tehnic vorbind, casa rotundă nu este greu de construit. Nu avem nevoie de stâlpi, nu avem nevoie de grinzi pe interior. Putem să mobilăm şi să remodelăm interiorul oricând, oricum.

Fiind constrută astfel încât să fie modificată, casa rotundă poate adăposti şi un al doilea dormitor la etaj, dacă familia se măreşte. Avantajul este că totul se întâmplă în doar 100 de metri pătraţi.

Mai mult, cine are o astfel de casă, va plăti cu 80 la sută mai puţin la încălzire, decât cineva care are o casă clasică, de aceleaşi dimensiuni.

Acum să discutăm şi despre preţ. Casa rotundă - care are 100 de metri pătraţi - costă 45.000 de euro, mult mai puţin decât un apartartament de aceleaşi dimensiuni. Singura problemă în cazul domului este că trebuie să cumpăraţi şi o bucată de teren, ca să aveţi unde să o amplasaţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Special! Casa care se rearanjează