SPECIAL! Cea mai bună prăjitură de post
Paştele vine tocmai în aprilie şi până atunci mulţi dintre noi ţin post. La fel de adevărat este faptul că, pe lângă motivele religioase, aceasta este perioada în care curăţăm organismul de toxine. Nu a zis nimeni că e uşor. Mai ales atunci când vezi cum anumite persoane în jurul tău mănâncă tentaţia supremă a oricărui gurmand, ciocolată
Paştele vine tocmai în aprilie şi până atunci mulţi dintre noi ţin post. La fel de adevărat este faptul că, pe lângă motivele religioase, aceasta este perioada în care curăţăm organismul de toxine. Nu a zis nimeni că e uşor. Mai ales atunci când vezi cum anumite persoane în jurul tău mănâncă tentaţia supremă a oricărui gurmand, ciocolată
Înainte să cedaţi poftelor, trebuie să ştiţi că există o prăjitură cu aromă de ciocolată de care vă puteţi bucura din plin. Este vorba despre negresa de post. Este făcută doar din ingrediente vegetale, abundă în cacao şi dulceaţă sau gem. Să nu credeţi că v-am povestit despre ea aşa pur şi simplu. Reţeta o puteţi vedea în materialul de mai sus!
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰