Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Cele mai aşteptate filme ale anului 2016

"The Jungle Book" ar putea fi pelicula de animaţie a anului 2016. Desenele animate arată senzaţională, la fel ca şi distribuţia. Amintim doar de Scarlett Johansson care dă viaţă pitonului Kaa, în timp ce Ben Kingsley interpretează rolul panterei negre Bagheera.

Vezi și

  Anul 2016 va fi marcat de o mulţime de pelicule ştiinţifico-fantastice, începând de la o poveste inspirată de Războiul Stelelor şi până la noi filme din seriile X-Man şi Star Trek! Interesant este că unii producătorii de filme de la Hollywood aplică o reţetă nouă. Cea în care doi super-eroi, amândoi pozitivi, ajung în conflict. Dar mai bine să vedem care sunt cele mai aşteptate filme ale anului.

"The Jungle Book" ar putea fi pelicula de animaţie a anului 2016. Desenele animate arată senzaţională, la fel ca şi distribuţia. Amintim doar de Scarlett Johansson care dă viaţă pitonului Kaa, în timp ce Ben Kingsley interpretează rolul panterei negre Bagheera.

"X-Man Apocalypse" ne duce înapoi în anii '80, în perioada în care a pornit întreaga aventură a fiinţelor cu puteri supranaturale. Doar că în acea perioadă, inamici nu le erau oamenii, ci un fel de zeităţi malefice.

"Independence Day: Resurgence" nu-l va mai avea pe Will Smith în rolul principal de salvator al plantei în faţa ameninţării extraterestre. Asta nu înseamnă că în distribuţie nu vor exista nume mari. Iar Jeff Goldblum este doar unul dintre ele.

Momentan nu se ştie foarte clar despre ce este vorba în noul "Star Trek: Beyond". Cert este că ofiţerii buni se vor lupta din nou cu extratereştri malefici. Şi vor învinge, pentru că aşa se întâmplă în fiecare film al seriei.

"Captain America: Civil War" prezintă o situaţie inedită. Captain America şi Iron Man nu se mai înţeleg atât de bine. Probabil este vorba de un concurs despre cine face cel mai mult bine. Sigur este că va fi al doilea film al anului în care apare Scarlett Johansson.

E clar, 2016 va fi anul confruntărilor între super-eroi, pentru că nici Batman nu se mai înţelege cu Superman. Iar asta reiese cât se poate de clar în pelicula "Bateman vs Superman: Dawn of Justice". Bineînţeles, din film nu lipseşte Lex Luthor, doar trebuie să existe cineva care să facă şi fapte rele.

"Rogue One: A Star Wars Story" prezintă povestea unui grup de rebeli care încearcă să fure planurile de construire a Stelei Morţii. Noua peliculă se plasează între episodul al 3-lea şi al 4-lea al seriei, fiind doar o variaţie pe temă dată şi nu o parte consistentă a "Războiului Stelelor".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL! Cele mai aşteptate filme ale anului 2016