Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Cum poate fi definit mersul femeilor

Ochii sunt oglinda sufletului, mâinile sunt carte de vizită, dar mersul? Cum poate fi definit mersul femeilor? Savanţii englezi consideră că mersul unei femei îi reflectă perfect nu doar starea de spirit, ci şi intenţiile.

Vezi și

Bineînţeles, au aflat acest lucru după ce au studiat intens problema. Interesant este alt lucru: ne aflăm - cel mai probabil - în faţa primului studiu al oamenilor de ştiinţă din Marea Britanie care nu este desfiinţat de români.

V-aţi gândit vreo dată că mersul poate fi un fel de oglindă a personalităţii feminine? Cu intenţie sau fără, multe doamne şi domnişoare fac ce vor cu minţile masculilor doar afişând un mers potrivit.

Specialiştii au date clare. Au identificat nu mai puţin de şase stiluri de mers la femei. Primul este "mersul balerină": mersul uşor, graţios, cu piciorul perfect întins, care denotă fericire şi încredere în forţele proprii.

Iar dacă primul mers nu se numără printre preferinţele femeilor, al doilea pare să aibă mai multe şanse. "Mersul legănat", adică mersul senzual afişat de o femeie care vrea să atragă atenţia.

Când vrea să fie elegantă şi este, când vrea să fie sexy şi într-adevăr este, când nu dă rateuri.

Dar femeia nu merge doar senzual. Când ştie ce vrea de la ea adoptă "mersul elegant", când se grăbeşte însă, merge ca un soldat, iar atunci ai face bine să nu-i stai în cale.

Dar femeia mai poate fi şi aiurită şi atunci, spun specialiştii, va merge şerpuit. Ultimul stil de mers este cel de model. Aici e drept, se pricep mai bine o parte din "divele" din show-biz. Iar pentru un astfel de mers unii plătesc bani grei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL! Cum poate fi definit mersul femeilor