Antena Meniu Search
x

Special! Cum se comportă fiecare zodie în supermarket. Peștii se duc din prima la raionul cu băuturi!

Dacă veţi sta vreodată să analizaţi modul în care oamenii îşi fac aprovizionarea în supermarketuri, veţi remarca o grămadă de comportamente! De la persoana care trece ca o vijelie printre rafturi, până la cea care analizează temeinic orice produs.

Vezi și

 Dacă veţi sta vreodată să analizaţi modul în care oamenii îşi fac aprovizionarea în supermarketuri, veţi remarca o grămadă de comportamente! De la persoana care trece ca o vijelie printre rafturi, până la cea care analizează temeinic orice produs.

Să fie cei grăbiţi mai superficiali, iar ceilalţi mult prea meticuloşi? Nici pomeneală. Acţionează în funcţie de zodie. În mod sigur, "rapizii" sunt Berbeci, pentru că cei din această zodie ar face orice doar să nu meargă la cumpărături, iar "calculaţii" sunt Fecioară. Dar cum se comportă fiecare zodie în supermarket, aflaţi de la Dezideriu, consultantul nostru în astrologie.

BERBECUL nu este genul care să se complice cu gătitul. De obicei este prea grăbit pentru a găti, oricum. Aşa că ştie precis unde se duce. La raionul cu supe la plic, după care o coteşte spre cel cu ness, cafea şi energizante. Desigur, ar prefera să fie toate într-un loc, eventual lângă casă, gata împachetate.

TAURUL e capabil să petreacă ore printre rafturi, pentru el caută tot ce e mai bun. De altfel, este zodia pentru care s-a inventat sintagma "Dragostea trece prin stomac". Aşa că nu vă miraţi dacă întâlniţi un Taur care găteşte preparate cărora nu ştiţi cum să le pronunţaţi numele.

GEMENII sunt genul care întocmesc o listă de cumpărături, dar o uită acasă. Continuă, totuşi, să facă aprovizionarea, după care îşi amintesc faptul că au uitat ceva. Aşa că revin în supermarket, de data asta cu lista. Pe care au uitat să treacă tot ce le trebuie.

RACUL ar cumpăra orice le aduce aduce aminte de copilărie și familie. Aşa că nu e de mirare dacă se trezeşte la casă cu un pachet de scutece în coş sau cu un biberon nou-nouţ. Deşi au trecut vreo 10 ani de când copilul a terminat facultatea.

LEUL nu poate să cumpere decât tot ce este mai scump. Iar dacă, în drum spre casă, este aplaudat de un comitet de specialişti în shopping, cu atât mai bine. Desigur, drumul spre casă trebuie marcat cu un covor roşu, pe care doar el are voie să păşească.

FECIOARA va verifica fiecare miligram de zahăr, fiecare E, fiecare conservant din orice produs. Pentru că le știe pe toate, pentru că le-a memorat pe toate de când doctorul i-a zis că are glicemie 68. Şi nu vă miraţi dacă va aranja în ordine alfabetică - în coş - toate produsele pe care le-a achiziţionat.

BALANȚEI îi vine greu să se decidă. Cine a inventat atâtea produse? Uite câte tipuri de lapte există!!! Lapte degresat, lapte praf, lapte cu ciocolată, lapte ecologic, lapte integral standardizat, lapte … și așa a fost descoperit, de fapt, strămoșul omului.

SCORPIONUL ştie că nu e bine ce face, dar tot o face. Aşa că nu ezită să ia cea mai mare pungă cu chipsuri picante, la care să mai adauge niște usturoi și niște ketchup, de gust. Și pe care să le stingă cu cel mai acidulat suc. Știe că ultima oară a regretat, dar DOAMNE, CÂT DE BUN A FOST!

SĂGETĂTORUL nu-şi face liste de cumpărături. Nu are nevoie, mai ales că are propriul traseu spre supermarket. Iar dacă - în drum spre magazin - simte nevoia unei mici escapade în Zanzibar, cine poate să-l împiedice?!

CAPRICORNUL nu are niciun sentiment faţă de supermarket. Un Capricorn adevărat știe că nu ai nevoie de mâncare. Mai bine foloseşte banii respectivi pentru a cumpăra franchiza unui lanţ de supermarketuri. Care să-i stea permanent la dispoziţie.

VĂRSĂTORUL reacţionează în funcţie de calitatea conexiunii la Internet. Doar de-aia are tableta la el. Ca să consulte reţete. După care, să le treacă printr-o aplicaţie care să decidă care e cea mai bună.

PEȘTII se duc din prima la raionul cu băuturi. Ei sunt capabili să bea mai mult decât toate celelalte 11 zodii. La un loc. Oricum, îşi împart cu drag băutura cu toată lumea, deci nu pot fi acuzaţi de nimic.

Pentru mai multe detalii dar şi horoscopul săptămânii viitoare, vă aştept şi pe pagina de Facebook, Dezideriu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Special! Cum se comportă fiecare zodie în supermarket. Peștii se duc din prima la raionul cu băuturi!