Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Cum se organizează o nuntă perfectă

Unul dintre cele mai emoţionante momente din viaţa oricărei femei este cel în care este cerută de soţie. Apoi, începe cea mai obositoare perioadă: cea în care trebuie să-şi organizeze nunta

Vezi și

Unul dintre cele mai emoţionante momente din viaţa oricărei femei este cel în care este cerută de soţie. Apoi, începe cea mai obositoare perioadă: cea în care trebuie să-şi organizeze nunta

Prima preocupare este, evident, găsirea rochiei de mireasă. Iar anul acesta, ea trebuie să fie de basm.Romantismul rochiei va fi animat de culoarea vedetă a anului: radiant orchid. O culoare care poate fi folosită ca light motiv la rochile domnişoarelor de onoare sau poate fi folosită la buchetul miresei. Este o culoare vibrantă, o culoare plină de viaţă.

Aşadar rochia perfectă a fost găsită. Urmează alegerea sălii în care va avea loc evenimentul. Desigur, aceasta trebuie să fie decorată corespunzător. Tonurile deschise, pastelate ca roz pal, ivoire, crem, bleu merg anul acesta. Miresele aleg ceva personalizat care le aduce aminte de cererea lor în căsătorie sau de felul în care s-au întâlnit. O temă foarte populară anul acesta este Marele Gatsby.

Important este să nu vă lăsaţi duse de val în momentul în care începeţi să vă organizaţi nunta. Este esenţial să planificaţi totul în detaliu, începând de la meniurile pe care trebuie să le negociaţi cu restaurantul. De asemenea, contractul pe care urmează să-l semnaţi cu restaurantul trebuie să fie citit cu atenţie. Acesta ar putea conţine nişte taxe despre care ştiaţi nimic şi pe care trebuie să le plătiţi după ce nunta deja s-a terminat. La fel de important este să nu vă lasaţi impresionate de oferta all inclusive.

Iar dacă propria nuntă este o corvoadă pentru viitoarele mirese, atunci e mai simplu să lase toată munca pe mâinile unui organizator cu experienţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL! Cum se organizează o nuntă perfectă