Antena Meniu Search
x

Curs valutar

SPECIAL! Cum se schimbă becul în funcţie de zodie

E nevoie de un singur BERBEC pentru a schimba becul. Nimeni, niciodată nu a fost atât de bun ca Berbecul. Pentru orice. Poate doar inventatorul becului ar fi putut să facă o treabă mai bună.

de Redactia Observator

la 30.10.2015 , 20:27

 E nevoie de un singur BERBEC pentru a schimba becul. Nimeni, niciodată nu a fost atât de bun ca Berbecul. Pentru orice. Poate doar inventatorul becului ar fi putut să facă o treabă mai bună.

TAURUL preferă lumina naturală oricum, dar asta e, dacă becul trebuie schimbat, îl schimbă. Dar sigur trebuie schimbat? Nu cumva poate fi folosit mai târziu? A fost destul de scump şi becul ăla.

Un singur nativ din GEMENI este suficient pentru a schimba becul. Dacă pui doi GEMENI să se ocupe de schimbarea becului, intervenţia se transformă repede într-o dezbatere legată de efectele schimbării acelui bec la nivel global.

Vezi și

Ai nevoie de un singur RAC să schimbe becul, dar acesta trebuie susţinut de trei psihologi, care să îl ajute cu această tranziţie importantă. Sau măcar să îl ţină mama lui de mână când schimbă becul.

LEUL nu schimbă becuri, există întotdeauna cineva dispus să o facă în locul lor. Şi dacă nu îl schimbă nimeni, e în regulă, Leul străluceşte precum soarele, deci nu e nevoie neapărat de bec.

E nevoie de cel puţin trei FECIOARE pentru a schimba becul. Una care să calculeze riscurile, una care să calculeze paşii necesari şi una care să te bată la cap că e foarte periculos ce faci.

O BALANŢĂ poate schimba becul, dar sigur vrei să îl schimbi? Adică dacă vrei să îl schimbe ea, îl poate schimba, dacă eşti prea ocupat. Dar trebuie să fii sigur că vrei să schimbi becul. Sigur vrei să schimbi becul?

Un SCORPION nu are nevoie să schimbe becul, pentru că un Scorpion nu are nevoie de lumină. Este obişnuit cu întunericul şi oricum, mai are de exersat nişte tactici de manipulare, pentru a convinge becul că poate să dea lumină, chiar dacă este ars.

Un SĂGETĂTOR nu observă becul ars, pentru că Săgetătorul nu este acasă când se arde becul. Sau dacă este acasă, îşi face bagajul pentru a pleca, deci nu e nevoie să schimbe becul până se întoarce. Oricând ar fi asta.

CAPRICORNUL este ocupat, de obicei, cu conducerea lumii, deci nu are timp pentru detalii de genul acesta. Şi oricum, cât de scump e becul acela? Chiar merită investiţia?

Înainte de a schimba becul, VĂRSĂTORUL îţi vorbeşte despre energie electrică. Şi înainte de a vorbi de energie electrică, trebuie să te facă să înţelegi energia. Ce este energia şi cât de mare este Universul?

Un nativ din zodia PEŞTI nu schimbă becul, pentru că nu ştie că există un bec sau de unde venea lumina care nu mai e. Oricum, în visele lui e mai luminos decât aici.

Pentru mai multe materiale dar şi tendinţele zilnice, vă aştept şi pe pagina de Facebook Dezideriu.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » SPECIAL! Cum se schimbă becul în funcţie de zodie