Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Dietele nu fac minuni

Rezultatele curelor de slăbire sunt vizibile în timp-record, dar preţul plătit ulterior este prea mare.

Vezi și

Rezultatele curelor de slăbire sunt vizibile în timp-record, dar preţul plătit ulterior este prea mare. De exemplu, celebra dietă Atkins, în care trebuie să mănânci numai proteine de origine animală şi nu ţi se permite decât o mână de salată verde pe zi. Doar că această dietă, ţinută pe termen lung, îţi distruge organismul. O spun specialiştii în nutriţie.

Vacanţa de vară se apropie şi - odată cu aceasta - mult-aşteptata ieşire pe plajă. Nu e de mirare că o grămadă de oameni au intrat la cură de slăbire. Bineînţeles, fiecare îşi doreşte să scape cât mai repede de kilogramele în plus. Şi fiecare speră la un miracol. Printre cele mai căutate diete este şi cea pe bază de proteine. Şi asta pentru că slăbirea se face într-un ritm alert.

Aparent e simplu de ţinut. În realitate, e mult mai dificil. Gândiţi-vă doar că pieţele sunt pline de fructe şi de legume, iar dieta Atkins cere să mănânci doar carne, ouă şi brânzeturi grase.

Nu e de mirare că dieta a stârnit tot felul de controverse. A fost analizată şi de specialiştii de la Institutul de Cercetări Alimentare, care au ajuns la o concluzie îngrijorătoare.

Un meniu sănătos nu este greu de întocmit. Însă degeaba facem cură de slăbire, dacă nu facem şi sport. Sportul şi alimentaţia sănătoasă nu ne ajută să scăpăm doar de kilogramele în plus. Se ştie că spotul, dar şi fructele activează "hormonul fericirii". Aşadar, o soluţie tocmai bună de a scăpa de stresul cotidian şi de a ne recăpăta buna dispozuiţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL! Dietele nu fac minuni