Antena Meniu Search
x

Special! Greşeli în numele dragostei

Iubirea înseamnă mult mai mult decât tradiţionalul roi de fluturi în stomac! În clipa în care te îndrăgosteşti, partenerul este centrul universului tău.

Vezi și

 Iubirea înseamnă mult mai mult decât tradiţionalul roi de fluturi în stomac! În clipa în care te îndrăgosteşti, partenerul este centrul universului tău.

Jurnaliştii americani au profitat de un moment de neatenţie a cercetătorilor de peste Ocean, aşa că au finalizat un studiu despre greşelile în cuplu. Mai precis, ce nu ar trebui să facă femeile în numele iubirii pentru partener. De exemplu, să-şi tatueze numele iubitului. Sau să-şi petreacă toate concediile în compania părinţilor lui.

Numai că mulţi români au alt sistem de valori. Unul în care familia este pe primul loc. Să revenim, totuşi la tatuaje. Pentru că aici americanii au dreptate. Iubitul trece, tatuajul rămâne. Şi cine şi-ar dori să aibă scris pe corp numele unui om pe care şi-ar dori să nu-l fi cunoscut vreodată?!

Americanii au identificat şi alte greşeli pe care femeile le-ar putea face din prea multă dragoste. Să renunţe la serialul favorit, pentru că partenerul îl consideră stupid. Sau la prietenii apropiaţi pentru că partenerul nu-i simpatizează. Sau să adopte pasiunile partenerului, deşi hobby-urile lui sunt tipic masculine.

Jurnaliştii din Statele Unite mai spun că femeile nu ar trebui să-şi schimbe garderoba la cererea partenerilor. Lista întocmită de ziariştii de peste Ocean se încheie cu un sfat de-a dreptul stupid. Femeile nu trebuie să renunţe niciodată la animalul lor de companie, chiar dacă partenerii lor sunt alergici.

Pe scurt, jurnaliştii americani ar trebui să-şi vadă de treburile lor şi să lase asemenea studii pe seama cercetătorilor americani. Nu de alta, dar lor nu le-a reuşit decât alcătuirea unui ghid care ar putea purta numele "Ce să faci ca să fii singură până la sfârşitul vieţii tale"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Special! Greşeli în numele dragostei