Antena Meniu Search
x

Special! Horoscopul pentru săptămâna viitoare

Joi dimineață a fost Lună Nouă, dar acum a început să crească. Ce înseamnă acest lucru? Că avem ocazia să începem sau să reluăm toate activitățile pe care nu am reușit să le facem până acum

Vezi și

Joi dimineață a fost Lună Nouă, dar acum a început să crească. Ce înseamnă acest lucru? Că avem ocazia să începem sau să reluăm toate activitățile pe care nu am reușit să le facem până acum

De data aceasta, au prioritate elementele care ne pot aduce liniște emoțională. Dar mai multe detalii are Dezideriu, consultantul nostru în astrologie. 

Pentru BERBECI lucrurile se învârt în jurul noțiunii de independență. Nu mai vor să fie legați de oameni sau contexte, vor să se descurce singuri și tendința asta le poate crea nişte oportunități. Atenție, însă, anumite probleme se rezolvă mai ușor cu ajutorul celor apropiați.

TAURII au foarte multe idei și câteva dintre acestea chiar sunt bune. Oricum, ar trebui toate notate și analizate, pentru ca o parte din ele să ajungă în realitate. Este un moment bun pentru a transforma filosofiile în idei practice și pentru a scăpa de balastul emoțional prin comunicare.

GEMENII au acum ocazia să își reorganizeze planul financiar, să tragă linie și să descopere noi surse de rotunjire a veniturilor. Ar putea să apară mai multe oportunități, unele de realizat pe cont propriu, altele în parteneriat. Dar Gemenii sunt cunoscuți pentru agilitatea lor mentală, deci este posibil să aleagă mai multe variante.

RACII sunt în continuare energici, comunicativi și își găsesc constant câte ceva de făcut. Au ieșit din cochilii și acum tratează lumea cu altă atitudine, care atrage, la rândul ei, foarte multă atenție. Este o perioadă de transformare a relațiilor. Unele se îmbunătățesc, altele dispar cu desăvârșire.

LEII ies puțin din lumina reflectoarelor și preferă să observe mai mult, decât să se implice. Ba chiar ar putea fi ceva mai sensibili în această perioadă. Oricum, nu vor să mai facă spectacol și preferă să îi lase pe alții să își asume rolul de lider.

FECIOARELE, în schimb, pot fi exact acei lideri. Trec printr-o perioadă activă din punct de vedere social, apar oameni noi în peisaj, oameni cu care pot colabora în diverse proiecte. Oricum, aceste relații par să se bazeze mai degrabă pe o latură rațională și mai puțin pe "chimia dintre oameni".

Nici BALANȚELE nu duc lipsă de activitate la nivel social, dar nativii acestei zodii preferă să se concentreze mai mult pe rezultate concrete. Investesc foarte multe resurse în divers proiecte și chiar nu au de gând să ia în calcul eșecul. Totuși, nu trebuie neglijat planul familial.

Unii SCORPIONI deja se gândesc mai mult la vacanță decât la muncă. Alții ar putea da dovadă de ceva mai multă flexibilitate și spirit de aventură, ceea ce le poate aduce proiecte noi, inedite, la orizont. Atenție, însă, aura de rebeliune este interesantă până la un punct.

SĂGETĂTORII sunt ceva mai incisivi în această perioadă, reușesc să analizeze lucrurile mai profund și nu se mai mulțumesc cu o viziune de ansamblu. De altfel, tipul acesta de energie îi face foarte vizibili pentru sexul opus. Acesta ar putea fi momentul unor aventuri intime.

CAPRICORNII se concentrează mai puternic pe relații și acum caută oameni cu care să rezoneze, mai ales la nivel intelectual. Oricum, există riscul unor dispute, majoritatea plecate de la un orgoliu prea mare. Ar fi mai bine dacă şi-ar folosi această energie pentru a deveni "jucători în echipă".

VĂRSĂTORII devin perfecționiști la locul de muncă, nu mai vor să lase nimic la voia întâmplării. Tendința asta le poate îngreuna săptămâna, deci nu este recomandat să exagereze. Totuși, au resursele necesare pentru a atinge ținte mari.

PEȘTII își mută atenția către planul personal, unde au nevoie de multă originalitate și elemente inedite, pentru a nu se plictisi. Exprimarea pote fi ușor dramatică, tendința este de a lua decizii pe bază de impuls, ceea ce le poate aduce mai multe deservicii decât se așteaptă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Special! Horoscopul pentru săptămâna viitoare